Буфет - універсальний предмет меблів, в якому можна зберігати безліч різного посуду і елементів декору. Він прекрасно доповнить інтер'єр і стане повноцінною його частиною.

Буфет фото 1

Матеріали

Для виготовлення використовують різні матеріали - можна купити буфет з масиву натурального дерева або ж МДФ. Варіанти з дерева будуть більш стійкі і міцні, що дає можливість зберігати більше потрібних Вам предметів. З МДФ він не буде настільки міцним як з дерева, але він буде набагато дешевшим.

Стиль

Найпопулярніші варіанти - під старовину. Вони добре виглядають як на кухні в стилі модерн, класика так і в вітальні або їдальні. Навіть такий незвичайний стиль як лофт при правильному поєднанні кольору і матеріалів може бути цілком прикрашений цим предметом.

Розміри і форма

Розміри бувають найрізноманітніші — від самих маленьких які більше нагадують комод і до дуже великих на всю стіну і висотою до самої стелі. При виборі потрібно орієнтуватися на габарити приміщення, в якому він буде стояти. Для маленьких приміщень можна розглянути кутовий варіант, щоб заощадити дорогоцінні квадратні метри простору. Що стосується форми, то найчастіше використовують прямокутну форму, але існують і округлі варіанти.

Буфет фото 2

Буфет фото 3

Наповнення

Виріб зазвичай має два яруси - нижній з глухими дверцями або висувними ящиками і верхній з полицями. Існують так само цільні, у них верхня частина не відділена від нижньої. Така модель може бути невеликою, мати дверцята зі склом або бути абсолютно відкритою. Полиці роблять глибокі і високі для того щоб можна було розміщувати улюблений посуд, декоративні елементи, сувеніри, статуетки і не боятися за їх збереження.

Буфет фото 4

Популярність буфетів набирає силу, і меблеві фабрики намагаються слідувати віянням моди і придумують нові і нові рішення. При покупці варто враховувати всі нюанси.

Вдалого Вам вибору!