Діти – квіти життя. Батьки постійно хочуть тільки найкращого для своїх малюків. Тому і вибрати меблі в дитячу – важливе рішення, до якого необхідно підходити грунтовно.

Меблі для дитячої

Вкрай важливо враховувати кілька обов'язкових чинників при виборі.

  1. Важливим критерієм є безпека і міцність. Не варто купувати меблі з гострими кутами.
  2. На другому місці стоїть вказати стійкість до різних механічних впливів.
  3. Матеріал повинен бути екологічно чистим.
  4. Необхідно враховувати вік і зростання дітей.
  5. Наступним критерієм вибору є колір. Необхідно враховувати, що часто яскраві кольори дратують, викликають почуття тривоги у дитини. Світлі тони дитячої кімнати зроблять її максимально сприятливою для відпочинку і навчання дитини. Пастельні ненав'язливі меблі додадуть в кімнату вашої дитини комфорт і затишок.

Меблі для дитячої-2

Що купити в першу чергу?

Для маленьких діток перша необхідність з меблів – ліжечко. Це є найважливішою частиною інтер'єру в дитячій кімнаті в ранньому віці. Також багато батьків купують стільчик, де можна годувати малюка або залишити малювати. Коли дитина стає старше, з'являється необхідність в письмовому столі. У цей список може додаватися шафа або дитячий комод для речей, а також інші меблі при необхідності.

Існують мільйони випадків, коли батьки намагаються порадувати своїх діток двохярусним ліжком. Тут необхідно скрупульозно приймати рішення. В першу чергу, батьки турбуються про безпеку своїх дітей. Тому, якщо ви не впевнені, що дитина буде спати спокійно, придбайте одноярусну.

Меблі для дитячої-3

Головне пам'ятати одне золоте правило при облаштуванні дитячої: завжди необхідно враховувати два пріоритети у виборі - безпеку і сприятливість.