Якщо Ви економите простір в будинку, але мрієте про розкішне посадкове місце на кухні, то ідеальний варіант для Вас - купити кухонний куточок.

Перед покупкою даного предмету меблів потрібно знати про декілька моментів:

Розміри

Зробіть попередні виміри місця, на якому хочете поставити кухонний диванчик. Зверніть увагу на те, що дізнатися варто не тільки довжину кожної сторони куточка, а й висоту дивана. Висота дуже важлива, якщо частина куточка повинна розміститися під вікном. Також заміряйте дверний отвір, для того, щоб обрана модель могла з легкістю пройти в приміщення.

Розміри кухонного куточка

Матеріал оббивки

Оббивним матеріалом може бути і плюш, і флок, і мікрофібра, і шенілл, і шкіра, і багато іншого. Пам'ятайте, що ворсиста тканина може швидко затертися або вигоріти на сонці. Найпрактичнішою і такою, що легко очищається оббивкою кухонних меблів вважається шкіра і якісний шкірзам.

Оббивка кухонного куточка

Колір куточка

В цьому питанні Ви повинні покладатися не тільки на свій смак, підбираючи улюблений відтінок. При виборі кольору слід враховувати забарвлення стін і решти меблів.

Розташування кута

Не всі моделі куточків демонтуються після замовлення і виготовлення, тому відразу визначитеся, на якій стороні буде розташовуватися кут.

Розташування кута

Матеріал каркаса

Кухонні куточки виробляють з ДСП, дерева і металу. Звичайно, можна підібрати з недорогим якісним ДСП, але більш надійним рішенням стане покупка моделі з міцним дерев'яним або металевим каркасом.

Додаткові функції

Примітно, що даний виріб можна використовувати не тільки як місце для сидіння під час сніданку, обіду або вечері. Також ці меблі можуть комплектуватися місткими нішами для зберігання необхідних речей і розкладним механізмом для отримання повноцінного спального місця. Так що, якщо квартира у Вас невелика і гостей часто ніде покласти спати, кухонний куточок зі спальним місцем - відмінний варіант.

Кухонний куточок з нішею

Кухонний куточок зі спальним місцем

Тепер Ви знаєте про всі тонкощі вибору і сміливо можете дзвонити менеджерам Союзмеблі для замовлення потрібної Вам моделі.