Тумби під телевізор - функціональне рішення для розстановки вашої електроніки в будинку. Сьогодні на ринку меблів представлені різноманітні варіанти, різних розмірів, кольорів і цінової політики. Щоб правильно зробити свій вибір, яка тумба потрібна саме вам, пропонуємо при її виборі враховувати кілька важливих факторів.

Тумба під тв

Матеріал

Дуже популярними були моделі з ДСП та МДФ, вони і за ціною найдоступніші. Відмінність між ними не істотні, але є. При виготовленні МДФ не використовуються токсичні клеї, які застосовують для виготовлення ДСП.

Тумби під ТВ з натурального дерева більш надійні і якісні і мають більш презентабельний зовнішній вигляд, що в свою чергу впливає на їх вартість. Такі меблі будуть дорожчі.

Є більш сучасні варіанти - різних кольорів, фактур, в яких використовуються скло і метал. Скляні виготовляються з закаленого скла і є дуже міцними. Вони стануть прекрасним доповненням інтер'єру в стилі «хай – тек», який зараз знаходиться на піку своєї популярності. Крім усього іншого, незвичайні стильні комоди плетуть з ротанга.

Тумби під тв мдф

Розміри і конструкція

Найкраще вибирати тумбу, яка за розміром буде більше електроніки, а не менше її. Вона не повинна бути ідеально підібрана під розмір телевізора, тому що візуально матиме не дуже гарний вигляд. Цікавтеся у менеджерів, яка максимальна діагональ телевізора рекомендується під тумбу, але і не забувайте про те, скільки місця в кімнаті можете виділити для неї.

Важливо приділити увагу самій конструкції. Особливо, якщо крім телевізора ви плануєте встановлювати додаткову електроніку, потрібно подбати про її розміщення і зручність доступу до кабелів. У деяких моделях передбачені канали для кабелю з тильного боку або є можливість заховати дроти в ніжку.

Тумба під тв з декором

Стиль і дизайн

Стиль варто вибирати виходячи з уже наявного інтер'єру кімнати і колірної гами навколишніх меблів у вітальні і техніки. Вона не повинна зливатися повністю з ними, а тільки підкреслити і доповнити відчуття затишку і стилю Вашого будинку.

Тепер Вам буде простіше при виборі та купівлі якісної тумби під ТВ.