Кожен прийдешній новий день диктує нам свіжі віяння моди. А отже, ми негайно йдемо по магазинах і шукаємо ту саму заповітну і відповідну нам річ. Напевно, багато хто не раз помічав, що річ, виставлена на вітрині, виглядає куди привабливіше, цікавіше і свіжіше, ніж коли ви, придбавши її, вішаєте в свій шифоньєр або складаєте в комод. І саме тому необхідна простора, свіжа і ергономічна шафа-купе, яка дозволить помістити в себе всі придбані речі і зберегти їх бездоганний вигляд на поличці або вішалці.

Характеристики шаф купе-4

Ми спеціалізуємося на готових виробах, які так необхідні сьогодні в нашому побуті. Ми підберемо функціональну і містку шафу-купе для спальні, вітальні, кухні, передпокоїв, ванної кімнати. Безумовно, ми зможемо заощадити простір, замінивши великі предмети на місткі і одночасно функціональні.

Нові тренди диктує не тільки мода, але і меблеве виробництво. Щорічно компанії-виробники покращують свою майстерність у виготовленні. Моделі купе облагороджують будь-яку кімнату, роблять її більш вільною і акуратною. Це не просто меблі у вашій квартирі, дачі, будинку або офісі - це «тайник», що вміщає в себе величезну кількість речей від малої до великої. Його призначення вибирає тільки сам замовник, спираючись на свої потреби і потреби в побуті або роботі.

Що важливо, клієнт зможе вибрати будь-яку конструкцію, яка підходить саме для нього, грунтуючись на своїй житловій площі або площі свого офісного приміщення. Глибина визначається в першу чергу його використанням і місцем розташування. Обмежень в глибині ніяких немає, як і в ширині секцій, і в кількості ніш для речей. Комплектацію полиць, висувних систем, перегородок між використовуваними нішами, горизонтальних або вертикальних полиць вибирає безпосередньо клієнт. Обраний варинат - індивідуальне творіння краси й неперевершеності!

Моделі оснащуються безшумними розсувними дверима або комфортними складними дверима, підбираються під дизайн інтер'єру, що, безсумнівно, економить простір. І дозволить заховати навіть безлад всередині. А також можна замовити кутове виконання і з використанням класичних дверей з вбудованими доводчиками, щоб уникнути грюкання і стукання дверима. Вельми актуально для спальних кімнат.

Наша улюблена жіноча половина населення буде зачарована кількістю варіантів обробки і фурнітури для начинки. Адже на дверях можна встановити гарні, фактурні дзеркала з використанням піскоструйних і фотомолекулярних малюнків, аплікацій, плівкових вітражів або фресок.

Характеристики шаф купе-3

На замітку: СоюзМеблі є постачальником якісних меблів, добре зарекомендував себе на різних ринках. Ми облаштовуємо житло клієнта з любов'ю і теплом, допомагаємо створити затишну шафу-купе або цілу містку гардеробну.

Підібравши потрібну модель, покупець зможе помістити в неї не тільки гардероб, але і постільну білизну, спальне приладдя, прасувальну дошку, пилосос, взуття. Практично всі предмети, що використовуються у величезній кількості в побуті. Що важливо, вони не збирають пил, а значить, в будинку, квартирі, на дачі, в офісі завжди буде чисте повітря. І ви однозначно заощадите свій час на прибирання.

На сьогоднішній день існує безліч фурнітури і матеріалів для декорування, щоб надати обраній шафі-купе особливий стиль і вишуканість.

Основним матеріалом для виготовлення є ДСП, товщина таких листів варіюється від 16 до 25 мм. Зверніть увагу, що товщина дверей має меншу товщину, ніж стінки. Це дозволяє знизити навантаження на всю конструкцію і надати легкість при відкриванні.

Характеристики шаф купе-1

Звичайно, більш дорогими матеріалами в декоруванні і виробництві є використання натуральних матеріалів, які, безсумнівно, відрізняються своєю екологічною чистотою і природною красою. Також можливе використання вбудованого точкового світла, підсвічування всередині, що приверне прекрасну жіночу половину населення і створить свій надзвичайний шарм в її красивій вбиральні.

Завдяки різним видам декору і дизайну шафи-купе, а також сучасним технологіям наш клієнт зможе як приховати його в своєму будинку, так і, навпаки, виділити його в інтер'єрі і надати стиль і шарм домівці!

Характеристики шаф купе-2