Одним з найважливіших елементів в оформленні інтер'єру є диван. Його використовують як місце відпочинку, гостей на ньому можна розташувати під час свята. У свою чергу, кутові дивани володіють функціональністю і практичністю. Цей виріб є досить модним і сучасним.

Позитивні сторони

Завдяки зручності і привабливості, він формує затишок в будь-якому інтер'єрі. Такий вид меблів виготовляють також у вигляді літери «П» або з рівними сторонами. Але форма може виготовлятися абсолютно різною. Все залежить від бажання замовника. Певні фабрики виробляють меблі за індивідуальним замовленням.

Кутовий диван в інтер'єрі

Існує настільки великий вибір, що можна придбати диван в точній відповідності з особистими цілями. На певних виробах присутні коліщатка, щоб легше було пересувати. Кутовою моделлю добре оформляти невеликі кімнати, а велике приміщення за допомогою нього ділять на певні зони.

Особливості будови

Типовий диван має каркас, опорні елементи і м'які частини, кріплення і розбірний механізм. Хорошим матеріалом для виготовлення є дерево або ламіновані деревні плити. Одним з найпопулярніших трансформерів вважається єврокнижка. ЇЇ розсовують за допомогою відкидання спинки - розкладається як гармошка, і потім виходить велике спальне місце. Для м'яких елементів застосовують пінополіуретан або пружини. Також є матраци ортопедичні. Для наповнювача застосовується поролон, синтепон. Куточок, в основному, є одним цілим, але бувають випадки, коли кожна складова частина може використовуватися як окрема конструкція. Такі частини можуть пересуватися окремо. У комплекті йдуть подушки, що надають виробу додатковий естетичний вигляд. Деякі моделі мають бар, а в кутку може перебувати столик для вживання кави.

Особливості вибору

Перш ніж купувати диван, необхідно знати, де він буде розташовуватися. Дуже важливо, в якому кутку він буде перебувати: правому або лівому. Згідно з цим, визначаються розміри. Крім того, необхідно продумати мету придбання, адже їх ставлять в спальні, вітальні, на кухні. Одним з головних критеріїв є матеріал, з якого виготовлена основа. Добре в такому випадку вибирати дерево. Відразу після покупки варто розкласти і скласти виріб. Рекомендується кілька разів повторити цю процедуру. Якщо щось не виходить, то може виникнути несправність. Якщо кімната невелика, то бажано вибирати мобільні меблі. Важливою вважається оббивка меблів. Тут має бути присутнім поєднання фактури, кольору, стилю приміщення.

Кутовий диван в інтер'єрі-1

М'які меблі грають важливу роль в оформленні інтер'єру, а кутові моделі - практичне, зручне і сучасне рішення. Якщо правильно вибрати, то вони довго прослужать, будуть зручними, естетичними і додадуть інтер'єру додаткової естетики.

В каталозі нашого Гіпермаркету представлено понад 300 моделей кутових диванів, звертайтеся і ми підберемо оптимальне рішення саме для Вас!