пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Буфети

Товарів у розділі: 157
Сортувати: 

Буфет - багатофункціональний предмет меблів, що дозволяє зберігати кухонне приладдя, посуд, сувеніри в повному порядку. Красиво розставлені аксесуари в поєднанні з розкішним комодом привнесуть в приміщення комфорт, тепло і спокій, чим сьогодні можуть похвалитися не так багато квартир!

Інтернет-магазин СоюзМеблі - один з лідерів на ринку, що займається реалізацією високоякісних меблів в Україні. Купувати у нас просто! Досить вибрати потрібний екземпляр і оформити замовлення. На віртуальні вітрини магазину потрапляють вироби тільки від перевірених часом виробників, що відрізняються стильним дизайн і бездоганною якістю.

Завдання буфета

Головна роль буфетів - організація зберігання різних речей і декоративна функція. Сучасні конструкції не виглядають громіздкими, відмінно впишуться в інтер'єр кухні, оснащені витонченими фасадами і скляними дверцятами. Можуть бути широкими і вузькими, глибокими і не дуже, за формою - прямокутними, кутовими. Для шанувальників процес вибору максимально спрощений - більше немає необхідності вибирати між привабливістю і економією простору - конструкції поєднують в собі все необхідне, для того щоб їх власники змогли насолодитися красою і практичністю!

Моделі можуть мати не тільки стандартні полички, але і спеціальні перекладини, призначені для зберігання келихів, ніші для пляшок з благородними напоями та невеликі ящички, де зручно зберігати столові прилади. Більш місткі варіанти підходять для зберігання консервації і бакалії. На затишних і просторих полицях легко розміститься текстиль, наприклад, кухонні прихватки і рушники, скатертини та інші аксесуари. Вибираючи буфет, ви купуєте містку конструкцію - відтепер все необхідне знаходиться під рукою!

Які меблі ми пропонуємо?

В асортименті представлені моделі, виконані з різних матеріалів - це може бути натуральне дерево, недорогий, але якісний і надійний МДФ, та інші. Унікальні за якістю буфети стануть вдалим вкладенням коштів і розкішним доповненням до інтер'єру!

Наш асортимент:

  • виконаний з якісних матеріалів, здатних прослужити своїм власникам не один рік;
  • продукція повністю безпечна для здоров'я, має відповідні сертифікати якості;
  • дозволяє економити простір в кімнаті. Вдалі форми і габарити виробів підійдуть для використання як в невеликих, так і просторих приміщеннях;
  • прикрасить будь-який інтер'єр!

Скориставшись нашою пропозицією, будьте впевнені, що купуєте якісну продукцію за доступною ціною. Наші фахівці із задоволенням дадуть відповідь на всі виниклі питання, організують швидку доставку і оформлять будь-який вподобаний екземпляр в кредит!

Корисні статті по темі