пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Дитячі дивани

Товарів у розділі: 34
Сортувати: 

Дитячі дивани – комфортні меблі для дитини будь-якого віку

З дорослішанням малюка в кожній родині замислюються про те, щоб поміняти ліжечко на велике, комфортніше спальне місце і приходять до рішення купити дитячий диван. Він займає мало місця у складеному вигляді, служить довше за ліжко і може стати ігровою зоною для активної дитини. Якщо ви шукаєте стильні, функціональні м'які дитячі меблі для дівчаток та хлопчиків, ознайомтеся з асортиментом гіпермаркету «Союзмеблі», який успішно займається такими продажами. Зручний фільтр, яскраві фото, докладні описи та характеристики допоможуть вам визначитися з вибором оптимального варіанта.

Різні моделі диванів популярні для створення зон сну та відпочинку дитини не тільки у приватних будинках, квартирах. Вони встановлюються також у дитячих закладах (дитсадки, ігрові кімнати) для навчання, відпочинку, ігор дітей. У закладах громадського харчування для дітей (кондитерські, кафе) невисокі компактні диванчики будуть зручними для дітей різного віку.

Які вимоги до дитячого дивану?

Дитячі меблі повинні відповідати віку дитини, бути ергономічними, безпечними для її здоров'я. До виробників диванів для дитячої кімнати висуваються певні вимоги:

  • Кожна модель (каркас, оббивна тканина, наповнювач, лакофарбові покриття) повинна виготовлятися з екологічних матеріалів, без застосування сировини, що містить токсини, інші небезпечні компоненти.
  • Конструкція повинна бути безпечною, без виступів, гострих кутів, кромок, щоб малюк не зміг травмуватися під час сну, гри.
  • Дитячі розкладні дивани повинні мати простий, доступний механізм трансформації, коли дитина зможе сама розкласти спальне місце на ніч і скласти її назад.
  • Диван бажано оформляти у цікавому дизайні: у вигляді машинки, тварин з мультиків, казок. Тканинну оббивку зазвичай виготовляють із принтами з героями, принцесами, відомими персонажами фільмів, коміксів.

Які види диванів для дітей бувають – різноманітність модифікацій

Для дитини важливо, щоб її спальне місце було міцним, барвистим, безпечним та зручним. Саме такі моделі меблів на будь-який смак, різної вартості, стильового та кольорового рішень від відомих українських брендів зібрані в каталозі інтернет-магазину «Союзмеблі». Залежно від низки вимог, дитячі дивани бувають універсальними для хлопчиків і дівчаток і поділяються на такі категорії:

За розмірами: від 840 мм завдовжки, 700 мм завширшки та 520 мм заввишки.
За формою:
  • прямі - невеликі за розміром, у вигляді софи або кушетки, не розкладаються, розміщуються в дитячих кафе, ігрових центрах, дитсадках;
  • кутові – розташовують у кутку кімнати, зручні для малогабаритних квартир, можуть бути з бортиками, без підлокітників;
  • трансформери - механізм перетворює спальне місце на зону відпочинку.
За дизайном:
  • парусник, машинки, тварини, герої мультиків – для малюків;
  • моделі з асиметрією – для підлітків;
  • з лаконічним виконанням – для дітей старшого віку.
За матеріалами виготовлення: ДСП, ДВП, МДФ, синтепон, тканина, пінополіуретан.
За механізмом трансформації:
  • Єврокнижка - оснащується ящиком для білизни, підходить для маленьких приміщень.
  • Викочування - має просту форму розкладання, не займає вільне місце в дитячій кімнаті.
  • Дельфін – різновид кутової конструкції, з-під сидіння висувається частина дивана за допомогою пружин-доводок, перетворюючись на прямокутне місце для сну.
  • Акордеон – просто розкладається, але має громіздку конструкцію, добре встановлювати у просторих дитячих.
  • Алеко - розкладний тип трансформації використовується в диванах-малютках, висувається нижня частина вперед.
  • Американка – за допомогою ручки механізм висувається на себе, встановлюється за принципом розкладачки.
За наповнювачем: з пружинним блоком, пінополіуретаном, ламелями, синтепоном.
За комплектацією: з підлокітниками (з одного або з двох боків) або без них, з підголівниками, спинками, обмежувачами, подушками, ящиками для білизни.
Більше 10 колірних рішень, однотонні моделі або з малюнком, квітами, в клітинку, смужку.

Дитячі барвисті та комфортабельні дивани для дівчаток та хлопчиків вам допоможуть підібрати менеджери магазину «Союзмеблі» онлайн-замовлення або візит до салону в місті Київ.

У чому переваги дитячого дивана перед ліжком?

Диван – велика, дорога покупка, яка купується на довгий час, тому має явні переваги перед дитячим ліжком:

  • Компактність: у складеному вигляді не займає зайвий вільний простір кімнати.
  • Функціональність: повноцінне місце для ігор та сну в одному предметі меблів.
  • Зручність: може оснащуватися ящиками для білизни, іграшкою, подушками та підлокітниками.
  • Безпека: виготовлена з екологічних матеріалів, не має гострих кутів.

Слід враховувати, що дитячий диван, як і дорослий, може складатися та розкладатися. Щоденні маніпуляції можуть стомити дитину, тому слід виважено підійти до вибору оптимального механізму трансформації дитячого гарнітура.

Часті питання

Яка ціна на дитячі дивани в інтернет-магазині «СоюзМеблі»?

Вартість дивана для дитини залежить від розміру, моделі, виробника, основи, матеріал виготовлення. Актуальність цін можна уточнити у менеджера або в каталозі на сайті.

Скільки коштує перевезення дитячого дивана з доставкою?

Вартість доставки меблів по Києву та Київській області необхідно уточнювати у менеджера магазину. Підйом та складання меблів здійснюється за окрему плату. Доставка здійснюється в робочі дні (з понеділка по суботу).

У які терміни доставлять диван для дитини?

Менеджер при замовленні товару повідомить вам попередні терміни доставки. За день до вказаної дати він погодить точний час, коли привезуть меблі.