пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Диван Стамбул 1,8

Код товару: 19-52008

Категорія: Прямі дивани

Regular Price:

від 18 104 грн.

1 686 грн./місяць

Галерея тканин
Довжина, мм
2100
Глибина, мм
1000
Висота, мм
800
Механізм трансформації
Тип
Стиль
модерн
Матеріал оббивки
тканина
Спальне місце, см
180x190
Наповнення
Підлокітники
з двох боків
Каркас
дерево
Країна виробник
Україна
Оснащення
подушки
ящик для білизни

Диван «Стамбул» неодмінно припаде до смаку шанувальникам комфорту, практичності та естетичних форм. Особливістю дизайну виступають плавно зігнуті підлокітники з декоративними накладками – вони наділяють модель рисами витонченості і художнього романтизму.

Ламелевый блок з щільним пінополіуретаном, синтепоном і повстю на дерев'яному каркасі становить оптимальну основу для розслабляючого відпочинку. Зручні подушки для спини складаються з холлофайберу і укладені в знімні чохли.

Завдяки «викатному» механізму трансформації не мине й хвилини, як прямий диван «Стамбул» перевтілиться в широке двоспальне ліжко з рівною поверхнею, де ви зможете насолоджуватися яскравими сновидіннями кожен день. Виріб обладнаний містким ящиком для постільної білизни з ламінованого ДСП, тому модель підійде як для вітальні, так і для спальні.

Можливості індивідуального замовлення

Диван «Стамбул» виробництва української меблевої фабрики «Eurosof» володіє незліченною кількістю варіантів виконання. Для оббивки можна замовити тканину, натуральну шкіру або шкірзамінник, при цьому різноманітність кольорових рішень вас порадує. Експериментуючи з палітрою кольорів, які властиві різним стилям, диван «Стамбул» як не можна краще підлаштовується під будь-який інтер'єр.

Модель представлена з розміром спального місця 1800х1900 мм, а також до замовлення доступна ширина 1200, 1400 або 1600 мм.

Відгуки покупців про Диван Стамбул 1,8

Написати відгук

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Поганий
Так собі
Нормальний
Хороший
Відмінний
Переваги
Недоліки
Коментар
Ваше ім'я
Ел. пошта чи телефон