пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Диван Танго тримісний

Код товару: 19-52445

Категорія: Прямі дивани

Ціну уточнюйте

Галерея тканин
Довжина, мм
2250
Глибина, мм
900
Висота, мм
1150
Механізм трансформації
Тип
Стиль
класичний
Матеріал оббивки
тканина
жаккард
Спальне місце, см
140x190
Наповнення
Підлокітники
м'які
Каркас
дерево
Країна виробник
Україна
Оснащення
ніжки
подушки

Витончений дизайн дивана «Танго» привнесе у ваш будинок нотки умиротворення. Класична модель в буржуазному стилі з м'якими підлокітниками і вставками з натурального дерева вкаже на статус його господаря, з легкістю вмістить гостей, а при необхідності трансформується в двоспальне ліжко. Різноманітність кольорів і відтінків тканини дозволять вписати цю модель в класичний інтер'єр, виконаний в будь-якій кольоровій гаммі.

Матеріали

Каркас дивана виготовлений з натурального дерева і фанери. Для різьблених мебльованих накладок використовувалась така цінна порода деревини, як вільха. Все це служить запорукою комфортного і багаторічного використання. Пружинний блок «Боннель» - давно зарекомендував себе наповнювач, який не тільки довго служить, але і завжди підтримує форму м'яких меблів в первозданному вигляді. Використовується пінополіуретан швидко відновлює форму дивана навіть після сильних навантажень, крім того, цей матеріал стійкий до вологи і має вентиляційні властивості. В якості оббивки передбачена високоякісна та екологічно чиста тканина, колір, тип і нанесений малюнок якої можна обрати на свій розсуд.

Конструкція

«Французька розкладачка» - зручний механізм трансформації дивану. Завдяки своїм конструктивним особливостям, цей тип трансформації здатний перетворити 3-х містний диван у просторе спальне місце для двох чоловік, при цьому в складеному положенні він займає зовсім мало місця. Щоб перетворити «денний» варіант в «нічний», з дивана потрібно зняти подушки і потягнути на себе складний механізм, на що піде не більше однієї хвилини і мінімум зусиль. 

Відгуки покупців про Диван Танго тримісний

Написати відгук

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Поганий
Так собі
Нормальний
Хороший
Відмінний
Переваги
Недоліки
Коментар
Ваше ім'я
Ел. пошта чи телефон
Інші товари з серії Танго