пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Софа Алекс 1,4

Код товару: 19-51782

Категорія: Прямі дивани

Regular Price:

від 13 182 грн.

1 227 грн./місяць

Галерея тканин
Довжина, мм
2200
Глибина, мм
980
Висота, мм
780
Механізм трансформації
Тип
Стиль
модерн
Матеріал оббивки
тканина
Спальне місце, см
140x190
Наповнення
Підлокітники
з двох боків
Каркас
дерево
Країна виробник
Україна
Оснащення
ящик для білизни

Диван «Алекс» являє собою вдале поєднання дизайнерської строгості і комфорту у використанні. Цей предмет меблів знайде відгук у будь-якому класичному або сучасному інтер'єрі, стане доречною частиною кожної кімнати, де ви вирішите його встановити. Перевага моделі – невисока вартість, завдяки якій можна придбати відмінний диван без втрат для бюджету.

Дизайн та матеріали

Внутрішній простір складається з дерев'яного каркасу і матрацу на основі пружинного блоку і пінополіуретану високої щільності, що утворює пряму надійну конструкцію на три персони з тривалим терміном служби. Округлий виріз на передній царгі є привабливою «родзинкою» дивана. За бажанням ви можете доукомплектувати виріб декоративними подушками.

Якими особливостями володіє модель

  • У денний і вечірній час меблі відмінно підходять для приємного спілкування з близькими або спокійного відпочинку на самоті, а вночі – трансформується в просторе ліжко розміром 1930х1400 мм.
  • Спальна поверхня розрахована на щоденне використання, організувати яку допомагає зручний в обігу механізм «єврокнижка».
  • Для зберігання постільних речей або будь-яких інших речей під сидінням обладнана містка ніша.
  • Підвищена м'якість спинки позбавляє від необхідності застосовувати при посадці додаткові подушки, характерні для подібних диванів.

Варіанти виконання

Модель випускається українською меблевою фабрикою «Катунь» у розмірі 2200х980х780 мм. Ви можете вибрати колір оббивної тканини і накладок на підлокітники за своїм розсудом, а також комбінувати між собою різні кольори та візерунки. Скористайтесь можливістю створити свій унікальний і неповторний диван за розумною ціною.

Відгуки покупців про Софа Алекс 1,4

Написати відгук

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Поганий
Так собі
Нормальний
Хороший
Відмінний
Переваги
Недоліки
Коментар
Ваше ім'я
Ел. пошта чи телефон