пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Розкладні крісла

Товарів у розділі: 63
Сортувати: 

Елегантне крісло з функцією трансформації в спальне місце – дійсно корисні меблі. Ви можете купити розкладне крісло в нашому інтернет-магазині Союзмеблі або особисто відвідавши меблевий салон в Києві. Адреса магазину: пр. Бандери 8, корпус 16 на 2-му поверсі.

Три причини купити розкладне крісло

Сім'я або конкретна людина приходять до рішення про небходимости розкладного крісла, коли площа в квартирі обмежена, але періодично виникає потреба розмістити на нічліг гостя. Наприклад, в однокімнатну квартиру до молодої сім'ї раз на місяць приїжджають батьки з іншого міста.

Розкладні крісла купують власники квартир, які здаються в оренду, господарі готелів і апартаментів. За допомогою такого крісла вони можуть збільшити кількість спальних місць без шкоди для дизайну і презентабельності основного приміщення.

Про запас. Завжди приємно мати річ з подвійним функціоналом. Красиве і стильне крісло при потребі може стати ліжком. Рідкісний гість або господар, в разі сімейних розбіжностей, в цьому випадку завжди зможе розраховувати на комфортний нічний відпочинок.

Як вибрати розкладну модель

Функціональність предмета. Все таки розкладне крісло це в першу чергу крісло, а не диван. Тому воно повинно мати відповідний дизайн, бути зручним для відпочинку в сидячому положенні.

Відповідність стилю. Розкладне крісло потрібно вписати в обмежений простір. Тому меблі повинні гармонійно злитися з уже створеним простором. У каталозі інтернет-магазину Союзмеблі представлено безліч моделей самих різних інтер'єрних стилів. Наприклад, на фото в нашому інтернет-магазині ви бачите розкладні крісла в класичному стилі, в дусі лофт, хай-тек, структуралізм, прованс. Крім того, в каталозі розміщені моделі нарочито нейтральні, які акуратно вписуються в будь-який інтер'єрний стиль.

Механізм розкладання крісла. Надійність системи трансформації крісла – ключова в списку очікувань покупців. Довготривалість і справність розкладного крісла може підтвердити тільки час. Але! Якщо купити розкладне крісло у перевіреного виробника, а сама продукція буде оснащена сертифікатами і гарантіями, то ризики покупця в цьому випадку мінімізуються.

Купівля, оплата і доставка

Апріорі вигідно купувати меблі в інтернет-магазині. На зручних для себе умовах – будинки, в автомобільній пробці, в магазинній черзі або на батьківських зборах, ви можете вибрати розкладне крісло по фото в нашому каталозі. Всі моделі забезпечені детальними описами і фотографіями з декількох ракурсів.

Якщо ви хочете уточнити якусь характеристику розкладного крісла, то просто зателефонуйте за номерами телефонів, вказаними на сайті: (099) 20-180-20, (097) 003-1-004 або (093) 096-04 -04.

Команда менеджерів, яка зібрана в салоні магазину, з задоволенням відповість на всі ваші запитання, проконсультує щодо виробника. Запропонує зручну форму оплати і доставки розкладного крісла по Києву, області та в інші міста України, а також ознайомить з умовами покупки в кредит або розстрочку. Звертайтеся!