пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Кухня Роксана модульна

Код товару: 19-49527

Категорія: Кухні

Regular Price:

від 18 605 грн.

1 732 грн./місяць

Довжина, мм
2000
Глибина, мм
600
Матеріал фасадів
Вид
Стиль
класичний

Модульна кухня «Роксана» – це прекрасний варіант меблів, із зустрічі з яким за трапезою або приготуванням кави варто починати щоранку. Знайомі класичні риси наповнюють приміщення теплом і гармонією, створюють затишну атмосферу і надихають на кулінарні подвиги.

Комплектація виробу

Представлений зразок кухонного гарнітура «Роксана» виробництва української фабрики «Світ меблів» складений з наступних модулів:

  • верхні – 80 В, 80 ВВ, 40 В;
  • нижні – 80 Н, 80 М, 40.

Кольорова гамма і матеріали

Корпус кухні виготовляється з ДСП 16 мм в кольорі «каштан», торці покриті ПВХ 0,5 мм. Для фасаду застосовується плівковий МДФ 16 мм і насичений відтінок «прованс темний патина». Стільниці не входять до вартості меблів та купуються додатково, кольорові рішення варіюються.

колір кухні Роксана

Чому варто віддати перевагу модульній кухні «Роксана»

  • Класичний стиль не виходить з моди і не набридає. Через роки Ви так само, як і в день установки меблів, будете захоплюватися її красою і витонченістю.
  • Декоративна техніка патинування у вигляді навмисних «потертостей» огортає гарнітур благородним антикварним характером, що вигідно виділяє модульну кухню «Роксана» серед інших подібних виробів.
  • Ви можете замовити модель в запропонованій конфігурації або створити власну виходячи з переваг і планування кухні.
  • Готові модулі різних форм, розмірів і призначень допоможуть скомбінувати кухонні меблі в точності до ваших вимог. Крім того, допустимо виготовлення модулів в неординарних розмірах.

Додаткові елементич

Кухня «Роксана» за бажанням комплектується карнизом з врізним підсвічуванням або без нього, плінтусом для стільниці, металевими торцевими планками.

Схема модулів кухні 2 метри

Відгуки покупців про Кухня Роксана модульна

Написати відгук

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Поганий
Так собі
Нормальний
Хороший
Відмінний
Переваги
Недоліки
Коментар
Ваше ім'я
Ел. пошта чи телефон