пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Кухонні куточки

Товарів у розділі: 137
Сортувати: 

Сучасне рішення, яке радуватиме членів сім'ї та гостей будинку – купити кухонний куточок. Різноманітність дизайну, форм, матеріалів та функціональності пропонуються нашим магазином за доступними цінами. Станьте власником комфортного куточку для кухні в один "клік" миші! Крім того, частину асортименту можна переглянути, відвідавши наш фірмовий шоу-рум у Києві (проспект С. Бандери 8, корпус 16А, 2 поверх). Доступні готові вироби та кухонні куточки на замовлення.

Особливості вибору кухонних куточків

Підбір за характеристиками на сайті допоможе прискорити процес вибору. Для зручності наших відвідувачів каталог розбитий на групи з огляду на призначення, конструкцію, виробника та інші параметри. Підбираючи модель, зверніть увагу на розташування кута – він може бути як лівостороннім, так і правостороннім. Ви можете отримати за ціною одного кухонного куточка додаткове повноцінне спальне місце: це важливо для невеликих квартир, які цінують кожен метр площі. Бажаючим придбати куточок із додатковими нішами для зберігання також буде доступно більше сотні варіантів. При виборі важливим є нахил спинки і висота сидіння — вона повинна бути досить високою, але ноги бовтатися не повинні.

СоюзМеблі співпрацює лише з перевіреними фабриками-виробниками кухонних меблів, які надають сертифікати якості та гарантію.

При замовленні існує можливість:

  • змінити вихідний колір моделі за смаком;
  • вказати бажані розміри;
  • вибрати спосіб оплати (готівковий або безготівковий);
  • уточнити терміни доставки (по Києву, області або по Україні);
  • отримати кредит або розстрочку;
  • бути впевненим у добротності товару.
Зверніть увагу: при замовленні кухонного куточка нестандартних розмірів доступна зміна габаритів з кроком 10 см. Можливість змін додаткових параметрів уточнюйте у менеджерів!

Переваги куточків на кухні

Споживачі віддають перевагу кухонним куточкам з таких причин: цей вид меблів універсальний, компактний, доступний за ціною та комфортний. Обідати, сидячи на ньому набагато приємніше, ніж на табуреті чи стільці. Союзмеблі пропонує вибір матеріалів: як каркасу, так і оббивки. Куточки виконуються з тканини, шкіри та екошкіри, які здатні відштовхувати воду, легко очищати забруднення. Крім того, є кілька варіантів наповнювача для м'яких елементів: найпопулярніший - пінополіуретан, що відрізняється екологічною чистотою та гіпоалергенністю, а також довговічністю та високою пружністю. Для моделей, що трансформуються, також важливий механізм розкладки. Замовляйте моделі:

  • з натурального дерева або ДСП;
  • на ніжках або без них;
  • зі спинкою потрібної висоти;
  • з наповнювачами для сидінь з поролону або ППУ;
  • з металевим або дерев'яним каркасом;
  • з нішою або ящиками;
  • відповідні за стилем та кольором.

Головна перевага куточку для кухні — економія простору.

Купити кухонний куточок у Києві вигідно та надійно

До уваги покупців: пропонуємо вигідні ціни за рахунок прямої співпраці з українськими та зарубіжними фабриками. Кухонні куточки виготовляються з матеріалів, що забезпечують тривалий термін служби та підвищену зносостійкість.

Представлені кухонні куточки виготовлені із застосуванням сучасних технологій та оригінальних дизайнерських рішень, легко впишуться в інтер'єр кухні. Ви можете вибрати і купити кухонний куточок від виробника в тон інших меблів або оздоблення, або зупинитися на незвичайному контрастному відтінку, який стане центральною фігурою в приміщенні. Допоможемо вибрати відповідну модель — наші менеджери проконсультують швидко та інформативно, як у салоні, так і по телефону. Покупці неодмінно залишаться задоволені: крім якісних товарів, оперативності та широкого асортименту, ми пропонуємо сервісне обслуговування, яке включає повний супровід замовлення на всіх етапах і гарантію від виробника.