пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Кухонні стільці

Товарів у розділі: 280
Сортувати: 

Кухонні стільці – оптимальний вибір для вашої кухні

Велику частину часу ми проводимо на кухні – вживаємо їжу, зустрічаємося з гостями, спілкуємось у колі рідних. Тому меблі там повинні бути зручними, комфортними, красивими. Кухонні стільці незамінні для їдальні, вітальні виконують не тільки естетичну роль, але мають практичне застосування. Вони використовуються під час прийому їжі, служать допоміжним пристосуванням для виконання домашньої роботи, прибирання, щоб дістати потрібну річ на антресолях.

Основні різновиди стільців для кухні

Якщо ви хочете обставити нову кухню або освіжити інтер'єр старої, оновити меблі, відвідайте гіпермаркет "СоюзМеблі". У каталозі представлений широкий асортимент сучасних моделей кухонних стільців, які можна купити за доступною ціною з доставкою по Україні.

Співпрацюючи з більш ніж 20 відомими вітчизняними та зарубіжними виробниками, ми можемо пропонувати вам сертифіковану продукцію відмінної якості, з гарантією до 2 років, за низькими цінами. Різноманітний асортимент товарів постійно оновлюється, а для тих, хто хоче оцінити вироби особисто, може відвідати фірмовий салон та подивитися там деякі зразки меблів.

На сайті представлені різноманітні моделі кухонних стільців різних розмірів, з підлокітниками або без них, які можуть задовольнити будь-який смак, бюджет. Вони різняться:

З модифікації
  • Стаціонарні стільці для кухні – найпоширеніші, комфортніші, призначені для просторих їдалень, відмінно розміщуються під столом.
  • Складні - можна легко прибрати після їди, легкі, зручні у використанні, підходять для невеликих кухонь.
  • Штабелюються – вставляються один в інший, займають мало місця, кращі для терас, закладів громадського харчування.
  • Табурети, напівкрісла, барні стільці та табурети використовуються в традиційних кухнях з барною стійкою та в барах, кафе.
За типом основи
  • Полозі – вигнута металева або хромована суцільна рама служить опорою сидіння з двох сторін або суцільним ободом ззаду. Стільці можна засувати один за одним, заощаджуючи місце.
  • Хрестовина – п'ятилуччя, основа з металу, хрому або пластику, стійкість, довговічність.
  • Млинець – ніжка та база для барного випорожнення з хромованої сталі, може повертатися на 360 градусів.
  • Ніжки (прямі, круглі, квадратні, вигнуті).
За матеріалом основи
  • Дерево – масив (клен, ясен, дуб, бук, вільха), довговічні, екологічні, міцні. Комфортні, приємні на дотик, стильно виглядають, але важкі за вагою, висока ціна.
  • Метал – довго служать, стійкі до механічних впливів, зношування. Металеві кухонні стільці можуть мати різні хромовані або матові оздоблення, сидіння з оббивки з тканини.
  • Пластик – легкі, практичні, недорогі за ціною, прості догляду, оригінальної форми, можуть мати яскраві кольори. Але недовговічні, швидко ламаються.
  • Хромовані – міцність, лаконічний дизайн, ергономічність, сидіння обтягнуті шкірою, шкірозамінником.
За типом сидіння – квадратне, кругле; жорстке, середньої жорсткості, м'яке.
За матеріалом оббивки – без оббивки, текстиль, шкіра, екошкіра.
За видом спинки
- низька, висока;
- жорстка, м'яка;
- пряма, вигнута.
За стилем
  • Класичні стільці для кухні виготовляють із дорогих матеріалів, мають дерев'яні ніжки та м'які сидіння зі шкіряною, тканинною оббивкою. Дотримання пропорцій, різьблені елементи декору, елегантність ліній, спокійні кольори.
  • Сучасний - стільці з металевими конструкціями та сидіннями зі штучної шкіри або текстилю.
  • Прованс – м'якість форм, спокійні класичні кольори, плавні лінії, вигнуті дерев'яні ніжки, м'яка спинка, текстильна оббивка.
  • Хай-тек – строгість форм, прямі лінії, немає декору, хромовані металеві каркаси та пластикові, шкіряні спинки, насичені яскраві кольори.
  • Скандинавський – мінімалізм конструкції, простота дерев'яної рами, додаткова тканинна оббивка, пластмасові елементи, строгий дизайн, зручна м'яка подушка сидіння, білий та світлі кольори.
  • Модерн – простота конструкції та форми, дерев'яна основа, підлокітники, м'які плавні спинки, немає деталей декору, природні мотиви.
  • Лофт – спокійний, помірний декор, геометрична прямота ліній, світлі пастельні, білий тони, поєднання металу, хромованої сталі та дерева.

Що враховувати при виборі кухонних стільців?

Вибираючи моделі кухонних стільців, багато покупців керуються тільки їх зовнішнім виглядом. Необхідно звертати увагу і на інші фактори: їх практичність, стійкість до впливу агресивного середовища на кухні (підвищена вологість, випаровування, гнилизна), легкість догляду, ступінь комфорту для тіла.

Крім того, слід враховувати:

  • Кількість людей, що сидітимуть за столом.
  • Розмір та форма. Для маленьких кухонь актуальні моделі, що засуваються під стіл. Просторі столові можуть бути мебльовані добротними стільцями з дерева або металу з підлокітниками, високою спинкою, м'якою оббивкою.
  • Стиль інтер'єру. Стільці повинні відповідати стилю вашої кухні та гармонувати з іншими меблями
  • Матеріал. Від нього залежить зносостійкість, практичність виробу. Найміцніші, довговічніші металеві та дерев'яні стільці для кухні.
  • Оббивка. Для кухонного приміщення стандартної квартири, будинки краще вибрати стільці з практичною оббивкою з шкірозамінника, гобелена, який легко чистити. Якщо стільці розташовані далі від обідньої зони, оббивка може бути тканинною, з велюру.

Часті питання

Вартість кухонних стільців, від чого залежить ціна?

Вартість на стільці залежить від моделі, матеріалів каркасу та оббивки, складності конструкції. Дізнатися про актуальні ціни можна у менеджера або на сайті магазину.

Як можна купити стільці для кухні дешево?

Використовуючи фільтр у розділі «Кухонні стільці», позначте мінімальну вказану вартість товару, що підходить вам за ціною. З відібраних зразків підберіть недорогий варіант. У спеціальному розділі сайту слідкуйте за акціями, розпродажами, там ви зможете купити стільці за зниженою ціною.

Куди можуть доставити стільці для кухні?

До Києва та Київської області замовлення доставить кур'єрська служба магазину, а в інші міста України – транспортна компанія-перевізник.