пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Кутовий диван Кімберлі 3x1

Код товару: 19-52534

Категорія: Кутові дивани

Regular Price:

від 35 419 грн.

3 298 грн./місяць

Галерея тканин
Довжина, мм
2670
Глибина, мм
1670
Механізм трансформації
Тип
Стиль
сучасний
Матеріал оббивки
тканина
мікрофібра
Спальне місце, см
130x200
Наповнення
Підлокітники
немає
Каркас
дерево
Країна виробник
Україна
Оснащення
ящик для білизни

«Кімберлі» - стильний молодіжний диван. Його відмітна особливість - компактні габарити і яскраві контрастні кольори, які можна підібрати на свій розсуд. Цей м'який куточок відмінно впишеться в невелику кімнату, а яскрава оббивка створить святковий настрій навіть в самому строгому інтер'єрі. Зручна поверхня з рельєфом і з застосуванням сучасних матеріалів дозволяє використовувати «Кімберлі» не тільки як місце для відпочинку великої компанії, але і як повноцінне двомісне ліжко. Модель виконана в сучасному стилі з двома подушками замість підлокітників для максимальної економії простору в малогабаритних квартирах.

З чого зроблений

Каркас виконаний з натурального дерева, цей екологічно чистий матеріал стійкий до вологи, хімічних засобів та мікроорганізмів. Пружина-змійка відрізняється здатністю швидко відновлювати первинну форму кутового дивана після тривалих навантажень. Крім того, такий вид пружин збільшує комфортність дивана при повсякденному використанні, в тому числі і під час сну, не погіршуючи при цьому експлуатаційні характеристики і не зменшуючи термін експлуатації. В якості наповнювача використаний пінополіуретан, відмінно і швидко відновлює форму після тривалого застосування. Також пінополіуретан відрізняється підвищеними вентиляційними властивостями і стійкістю до високої вологості.

Механізм розкладки

Щоб перетворити куточок для відпочинку в просторе спальне місце розмірами 130 на 200 сантиметрів, необхідно лише потягнути на себе розташований під сидінням блок, а саме сидіння просто витягнути на себе. Це популярний і механізм трансформації, який добре зарекомендував себе - «Дельфін». Об'ємна ніша відмінно підходить в якості місця для текстилю та інших речей.

Відгуки покупців про Кутовий диван Кімберлі 3x1

Написати відгук

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Поганий
Так собі
Нормальний
Хороший
Відмінний
Переваги
Недоліки
Коментар
Ваше ім'я
Ел. пошта чи телефон