пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Кутовий диван Паркер 3x1

Код товару: 19-52560

Категорія: Кутові дивани

Regular Price:

від 18 959 грн.

1 765 грн./місяць

Галерея тканин
Довжина, мм
2100
Глибина, мм
1500
Механізм трансформації
Тип
Стиль
молодіжний
сучасний
Матеріал оббивки
тканина
рогожка
Спальне місце, см
150x200
Наповнення
Підлокітники
немає
Каркас
дерево
Країна виробник
Україна
Оснащення
подушки
ящик для білизни

Кутовий диван «Паркер» – неабияке рішення для сучасних квартир. Універсальні форми виробу гармонійно впишуться в будь-який стиль інтер'єру XXI століття. Для палких противників химерності і шанувальників, насамперед, практичності і функціональності в дусі мінімалізму ця модель – вдалий вибір.

Відмінні риси кутового дивана «Паркер»

Меблі оснащені подвійним механізмом трансформації: ефектним «поворотним» і зручною «еврокнижкой». Кутовий диван розміром 2100х1500 мм в денний час змінюється вночі в комфортабельне ліжко з параметрами 1500х2050 мм. Вам буде легко організувати зону для розслабляючого відпочинку після робочого дня: ортопедичне спальне місце та розкладний механізм гідно показали себе при щоденному застосуванні.

Відсутність підлокітників – свіжий дизайнерський прийом, який допомагає раціонально використовувати простір в невеликих приміщеннях. Коли ж до вас нагрянуть гості, кутовий диван «Паркер» трансформується в м'яку лаву розміром 2700х970 мм, здатну вмістити більшу кількість людей, ніж базова конструкція.

Матеріали та комплектація

Корпус моделі складається з дерев'яного каркасу, фанери, ДСП, ДВП і тканинної оббивки, декорованих накладок з МДФ. Наповнення являє собою ламелі, пружинний блок «Боннель», войлок, пінополіуретан і синтепон. Виріб комплектується двома білизняними ящиками і подушками зі знімними чохлами.

Варіанти виконання

Кутовий диван «Паркер» випускається харківською меблевою фабрикою «СідіМ». Різна кольорова гама може лягти в основу вашого виробу, а також передбачено ряд допустимих відтінків декоративних накладок.

Відгуки покупців про Кутовий диван Паркер 3x1

Написати відгук

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Поганий
Так собі
Нормальний
Хороший
Відмінний
Переваги
Недоліки
Коментар
Ваше ім'я
Ел. пошта чи телефон