пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Приліжкові тумбочки

Товарів у розділі: 237
Сортувати: 

Приліжкова тумбочка — зручний та практичний елемент, незамінний для будь-якої спальні. Іноді їх купують і для віталень, щоб використовувати як підставки для журналів, пультів дистанційного керування та інших аксесуарів.

Приліжкові тумби в Києві з якісних матеріалів

Кожен власник квартири чи будинку прагне створити у ньому затишок, що особливо актуально для спальні. Ця кімната створена спеціально для відпочинку, тому кожен елемент має сприяти розслабленню і повноцінному сну. Для створення приємної атмосфери в спальні необхідно створити відповідну обстановку. Купити приліжкову тумбочку — чудовий варіант для цих цілей. Невелика та приваблива, вона чудово справляється з подібними завданнями. У нашому магазині представлені високоякісні та функціональні тумби на будь-який смак!

Будьте впевнені, що у нас знайдеться гідний варіант тумбочки, який впишеться в наявний бюджет, порадує зовнішнім виглядом, відмінною якістю та зручністю.

Частина моделей виконана з практичного і недорого ДСП, він міцний і зносостійкий, стійкий до фізичних пошкоджень, протягом експлуатації не втрачає привабливості. Найдорожчий варіант — приліжкові моделі з натурального дерева, що відрізняється екологічною безпекою та високим рівнем міцності. Фурнітура представлених у нас тумб - надійні елементи, виготовлені з металу, пластику або матеріалу основної конструкції.

Як переконатися у високій якості тумбочки

  1. Після того, як вам доставили замовлену приліжкову тумбу, перевірте всі деталі - на меблях не повинно бути подряпин, сколів та інших дефектів.
  2. Кріплення та висувні механізми - елементи, що відповідають за довговічність продукції. Вони не повинні розхитуватися, а процес відкривання – не викликати дискомфорту.
  3. Фурнітура на дверцятах повинна бути зручною у використанні. Ці елементи зазнають значного навантаження, тому важливо, щоб верхній шар ручки не стирався - погано виготовлена ​​фурнітура швидко втратить привабливий зовнішній вигляд.
  4. Габарити виробу повинні повністю відповідати зазначеним при оформленні замовлення.

Переваги тумбочки у вашій спальні

  • вона займає мінімум простору поруч із ліжком, тому не перевантажує кімнату;
  • великий асортимент виробів дає можливість підібрати тумбу, що відповідає вашим смаковим уподобанням;
  • це функціональні меблі, що дозволяють вмістити масу речей, встановити нічник, зберігати книги, косметику, журнали та інші речі, якими зазвичай користуються щодня!

У нас представлені приліжкові тумбочки високої якості від виробників, чия продукція перевірена часом і тисячами покупців! Організуємо доставку по Києву та Україні.