пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Шафи купе Гарант

Товарів у розділі: 312
Сортувати: 

Плануєте освіжити інтер'єр вітальні, передпокою або спальні і встановити нові меблі? Рекомендуємо вибрати в каталозі і купити шафу-купе Garant з необхідною кількістю полиць, ящиків, відділень для одягу і взуття. Такий предмет меблів є незамінним і виконує відразу кілька найважливіших функцій: заощаджує вільний простір, дозволяє зберігати в порядку речі і створює унікальну обстановку.

Надійні і функціональні шафи-купе для вітальні, передпокою, спальні

Конструкції української фабрики Garant мають високу міцність і підійдуть покупцям з невеликим бюджетом.

При виборі шафи-купе Гарант, потрібно визначитися з його призначенням:

  • Для передпокою підійде великий і просторий варіант з безліччю висувних ящиків для дрібниць, полицями і просторим відділенням для верхнього одягу. Дизайн може включати дзеркальні дверцята, які замінять трюмо.
  • У вітальню варто придбати класичні моделі шаф, в числі яких вироби з антресолями для великих речей або нішею під телевізор. Вони не тільки підійдуть до будь-якого інтер'єру і стилю, але і звільнять вільний простір.
  • Для спальні найчастіше досить невеликої шафи-купе. У ній повинно вистачати полиць і відділень для зберігання одягу та білизни, а дизайн повинен повністю відповідати обстановці, налаштовуючи на відпочинок і релакс.

В «Союзмеблі» можна замовити або купити готову шафу різних габаритів. У наявність є варіанти, що відрізняються типом, глибиною і внутрішнім наповненням. Всі вони виконані з екологічного матеріалу і представлені в багатій колірній палітрі.

Що потрібно знати перед покупкою шафи-купе бренду «Гарант»

Крім таких важливих нюансів, як розмір, матеріал і забарвлення необхідно враховувати такі моменти:

  • Спосіб відкриття дверей. Класичні моделі мають відкатні дверцята з роликами, які можуть рухатися по направляючої, що надає їм додаткову надійність. При цьому незалежно від розміру секцій двері не повинні перевищувати в ширину 1 м, щоб забезпечити легке ковзання.
  • Наявність висувних систем. Дана деталь допоможе опустити вниз штанги з одягом без додаткових зусиль.
  • Наявність доводчиків. При установці такого доповнення двері будуть відкриватися безшумно, що особливо актуально для спальні та дитячої кімнати.

У меблевому інтернет-магазині «Союзмеблі» ви зможете купити шафу-купе фабрики Garant за найкращими цінами будь-якій комплектації, забарвлення, габаритів від різних виробників і виходячи з наявного бюджету. Кожному покупцеві гарантовані:

  • Зручні способи оплати: з карти банку, через термінал і готівкою в салоні, в кредит і в розстрочку.
  • Доставка зі складанням в межах Києва та області, а також оперативна доставка по всій Україні.
  • Можливість покупки під замовлення за індивідуальними мірками.
  • Гарантія від виробника.
  • Можливість повернення і обміну протягом 14 днів.

З усіх питань вибору і покупки ви можете отримати корисні рекомендації від досвідчених консультантів.