пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Кутові шафи купе

Товарів у розділі: 26
Сортувати: 

В нашому гіпермаркеті Ви можете купити кутові шафи купе самих різних розмірів і конструкцій. Ми намагаємося встановлювати максимально низькі ціни на свої товари, а придбати вироби ще дешевше можна на наших розпродажах. Крім того, ми оформляємо покупки в розстрочку або кредит, а також доставляємо вироби по Києву, обасти і всій Україні.

Вибір в гіпермаркеті Союзмеблі

Для зручності покупців ми зібрали в каталозі найпопулярніші моделі. Найчастіше споживачі замовляють вироби висотою 2,2-2,7 м. Всередині, як правило, розміщуються різноманітні полиці і великі відділення зі штангами для вішалок. Якщо Вам необхідна конструкція нестандартних розмірів, ми обов'язково уточнимо у виробника можливість виготовлення таких меблів на замовлення.

Представлені у нас кутові шафи-купе виробляються з екологічно чистого ДСП достатньої товщини і міцності. Вироби зазвичай мають регульовані ніжки і поставляються з усією необхідною фурнітурою, а також дзеркалами. Фасади прикрашаються за бажанням замовника вітражами, малюнками або фотодруком. Додатково можна замовити зовнішні округлені полиці, козирки з підсвічуванням, а також висувні ящики.

Переваги кутових шаф купе

Представлені в нашому каталозі моделі надзвичайно універсальні: вони підійдуть практично до будь-якої обстановки і органічно впишуться в інтер'єр кожної кімнати. Замовити кутові шафи купе можна хоча б тому, що вони мають масу переваг перед звичайними конструкціями з розпашними дверцятами:

  • економія місця;
  • презентабельний зовнішній вигляд;
  • місткість;
  • універсальність;
  • безпека;
  • різноманітність форм і конструкцій.

Шафа купе дуже компактна. Вона поміститься навіть в невеликому передпокої і стане надійним сховищем для одягу, а дзеркальні фасади будуть візуально збільшувати площу приміщення. Подібні вироби доречні і в великих вітальнях: вони маскують кути, створюють затишок і дозволяють заховати безліч речей. Такі шафи відмінно виглядають в дитячих кімнатах, особливо якщо їх фасади прикрашені яскравими малюнками. Дверцятами таких конструкцій дуже складно прищемити пальці, тому ці меблі забезпечють малюкам додаткову безпеку.

При замовленні виробу Ви можете вибрати відтінок, який буде оптимально відповідати кольоровій гамі інтер'єру кімнати.

Купівля і терміни доставки

Всі представлені в нашому каталозі кутові моделі шаф купе виготовляються і поставляються в найстисліші терміни. При замовленні ми гарантуємо швидку доставку по Києву нашим транспортним відділом, а жителям регіонів ми відправляємо вироби компаніями-перевізниками за мінімальними тарифами. Якщо Ви не можете визначитися із зовнішнім виглядом або розмірами, зв'яжіться з нашими менеджерами по телефону - і вони обов'язково зорієнтують Вас в технічних характеристиках наших товарів. А коли вибір буде зроблений, Ви можете відразу ж зробити замовлення, надавши нашим співробітникам інформацію про доставку і способи оплати.

Зробити замовлення можна безпосередньо на сайті, заповнивши відповідну форму. Ми обов'язково зателефонуємо і узгодимо всі нюанси оплати і доставки. Купувати шафи в нашому гіпермаркеті дуже вигідно: ми гарантуємо кращі ціни і умови при стабільно високій якості товарів і тривалому терміні гарантії від кращих виробників.