пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Шафи купе

Товарів у розділі: 1111
Сортувати: 

Союзмеблі пропонує купити шафи купе в Києві, обладнані всім необхідним. Ви можете вибрати колір корпусу і профілю, різні варіанти внутрішнього наповнення, вигляд фасадів: дзеркала, ДСП в колір корпусу, піскоструйний малюнок, фотодрук або лакобель, а також їх комбінації на вибір. Більшість розмірів доступні на складі і доставляються в мінімальні терміни.

Шафи купе дарують прекрасну можливість розмістити всі речі по своїх місцях, а точніше, в одному місці — і при цьому зберегти простір в приміщенні. Головна їхня перевага — розсувні двері, які значно економлять місце, при цьому в приміщенні підтримується порядок. Це самий практичний і ергономічний вид меблів для дому, вони універсальні для будь-якого інтер'єру і можуть використовуватися при меблюванні спальних кімнат, віталень, передпокоїв і дитячих. Широкий асортимент нашого сайту істотно полегшить вибір потрібної моделі.

Шафи купе в Києві будь-яких форм і розмірів: функціональність і доступна ціна

Наш інтернет-магазин пропонує понад 800 базових моделей шаф купе від кращих виробників України. Ви можете придбати як стандартні варіанти, так і сконструювати свою неповторну модель. Різноманіття розмірів, форм, колірних рішень дозволяють підібрати вироби, які будуть доречні в вузькому коридорі або в просторому холі, у вишуканому інтер'єрі вітальні або в затишній спальні, в дитячій кімнаті і навіть на балконі!

Для вашої зручності каталог з великою кількістю фільтрів. Це дозволить підібрати шафу купе недорого, або навпаки, вибрати елітний варіат з натурального дерева для зали або спальної кімнати. Як перші, так і другі мають високу якість і привабливий дизайн. Але особливо важливим є те, що такі меблі функціональні: вона дозволяють розміщувати велику кількість речей і при цьому не захаращувати кімнату масивними розпашними шафами.

Конфігурація і зовнішній вигляд

Ми можемо запропонувати:

  • прямі або кутові шафи купе з різною місткістю;
  • з нішею під ТВ або для зберігання речей;
  • з вбудованим комодом або тільки платтяними відділеннями.

Також є можливість створити індивідуальне наповнення, дозамовити зручні ящикові блоки, кошики, додаткові полиці, пантографи, штанги і мікроліфти. Змінити конфігурацію допоможуть радіусні закінчення – консолі, надавши виробу закінчений вигляд і додавши місце для милих сувенірів, а карниз з підсвічуванням зробить модель затишніше і цікавіше.

Як правило, ціна, зазначена на нашому сайті, включає корпус, стандартне внутрішнє наповнення і двері купе з ДСП. Замовивши дзеркальний фасад, ви можете візуально збільшити простір кімнати. Оригінального дизайну можна досягти, прикрасивши шафу купе малюнком, вибравши з величезного каталогу варіанти кольорового фотодруку або піскострую. Комбіновані фасади, що складаються з декількох частин різної фактури, допоможуть об'єднати окремі ідеї в вашому інтер'єрі в цілісну композицію. Переглянувши наш каталог, ви зможете підібрати оптимальний виріб для свого житла.

При виникненні труднощів у виборі ви можете звернутися до наших досвідчених консультантів, які допоможуть визначитися з варіантом, виходячи з ваших вимог і побажань. Телефонуйте за номером (097) 003-1-004 або приїжджайте в наш салон-магазин в Києві (пр-т Бандери, 8, корпус 16А) - тут можна ознайомитися із зразками матеріалів, каталогами, а також вибрати меблі з наявності.

Наша добірка шаф купе має загальні характеристики, які важливо врахувати:

  • використання тільки безпечних екологічно чистих матеріалів;
  • надійна і довговічна фурнітура;
  • величезний асортимент, що включає як стандартні моделі, так і індивідуальні, які стануть справжньою окрасою вашого інтер'єру;
  • продуманий дизайн.

Можливі кольори ДСП

Приклади кольорів корпусу та фасадів стандартних шаф купе (у кожного виробника вони відрізняються, детальна інформація у наших менеджерів):

Венге Горіх лісовий Горіх темний Яблуня Дуб Сонома Дуб молочний Бук Білий Вільха
Венге Горіх лісовий Горіх темний Яблуня Дуб Сонома Дуб молочний Бук Білий Вільха

Переваги шаф купе

Шафи з розсувними системою купе прекрасно вписуються в будь-який вид дизайну і форми приміщення за рахунок широкого асортименту виконання. Крім того, у них є маса переваг:

  • більш місткі при своїй компактності;
  • завдяки використанню елементів декору вдається створити меблі практично будь-якого стилю;
  • як правило, такі шафи легші, що полегшує їх пересування;
  • різноманіття фасадів: дзеркала (срібло або бронза); піскоструйна техніка (матовий малюнок на дзеркалі, або дзеркальний на матовому); фотодрук (пейзажі, міські види, абстракція чи флористика – на вибір); лакобель (кольорове скло), або поєднання всіх перерахованих;
  • оснащені розсувними дверима купе з безшумним механізмом;
  • міцні, довговічні і прості в догляді.

Як замовити

Визначення місця

Визначте місце встановлення

Вимірювання

Виміряйте його за допомогою рулетки або сантиметру

Вибір

Виберіть вподобану модель і її оснащення

Консультація

Зв'яжіться з нами для консультації і замовлення

Доставка

Чекайте доставку і збірку в обумовлений час

Готова шафа купе

Користуйтеся практичною і довговічною шафою купе!