пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Диван-софа Прадо 1,4

Код товару: 19-51863

Категорія: Софи

Regular Price:

від 14 056 грн.

1 309 грн./місяць

Галерея тканин
Довжина, мм
1570
Глибина, мм
1060
Висота, мм
930
Механізм трансформації
Тип
Стиль
модерн
Матеріал оббивки
тканина
Спальне місце, см
140x200
Наповнення
Підлокітники
з двох боків
м'які
Каркас
дерево
Країна виробник
Україна
Оснащення
подушки
ящик для білизни

«Прадо» - компактна софа, виконана в сучасному стилі. Строгі лінії і різноманітність колірних рішень дозволить вписати цей диван в будь-який інтер'єр, додавши йому оригінальності і затишку. Софі притаманна пропорційність і максимальна стриманість, мінімально вузькі м'які підлокітники дозволяють раціонально використовувати квадратні метри в невеликих кімнатах. Крім того, модель доповнена чотирма подушками, колір яких можна вибирати на свій розсуд. Ця софа відмінно виглядає як у вітальні, так і в кімнаті школяра.

Матеріали і виконання

Пружинний блок в парі з пінополіуретаном забезпечить власнику софи затишок і вдень, і вночі. Пінополіуретан як наповнювач давно став одним з найпопулярніших матеріалів. Він не вбирає пил, що важливо для алергіків, а якщо врахувати, що цей матеріал додатково обробляється антигрибковими і антибактеріальними речовинами, нести яку-небудь шкоду своєму власникові він просто не може. Ще даний наповнювач володіє відмінною повітропроникністю, він пружний і швидко відновлює форму після тривалого фізичного впливу. Каркас виконаний з натурального дерева.

Чому варто вибрати «Прадо»

Викатний механізм, який використовується в моделі дозволяє перетворити невелику софу в ліжко розміром 200 на 140 сантиметрів. Спальне місце виходить досить просторим, так як складається така система з трьох секцій. Достатньо лише потягнути за край секції - і вона сама потягне за собою інші. Сама ж софа, завдяки такому рішенню, володіє підвищеною міцністю. Є і місткий висувний ящик для зберігання різних речей.

Відгуки покупців про Диван-софа Прадо 1,4

Написати відгук

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Поганий
Так собі
Нормальний
Хороший
Відмінний
Переваги
Недоліки
Коментар
Ваше ім'я
Ел. пошта чи телефон