пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Стільці

Товарів у розділі: 282
Сортувати: 

Зробити сніданки, обіди та вечері приємнішими можна за допомогою зручних меблів. Для цього ми пропонуємо купити стільці, що матимуть стильний вигляд, а також гарантуватимуть комфортне використання. Вибрати стільці в Києві під будь-який інтер’єр і за вигідною ціною можна в нашому магазині.

Які стільці вибрати: види та особливості

В асортименті нашого інтернет-магазину є понад 200 моделей стільців, тому підібрати для себе вдалий варіант не проблема. Розглянемо основні групи стільців та їхні особливості:

  • кухонні — стільці для кухні досить різноманітні, тому вибирати їх потрібно, орієнтуючись на власне бачення та оформлений інтер’єр приміщення. Це можуть бути табуретки, повністю дерев’яні стільці, моделі лише з м’яким сидінням або з м’якими сидінням і спинкою. Також для кухні можна придбати напівкрісла на ніжках, що гарантуватимуть максимальний комфорт;
  • барні — стільці для барної стійки вищі за свої аналоги. Вони можуть бути зі спинкою або без неї, з м’яким або твердим сидінням, з дерев’яним або металевим каркасом;
  • для вітальні — стільці для зали частіше використовують для святкових трапез, тому зазвичай вони мають більш презентабельний вигляд, ніж звичайні кухонні. Це можуть бути як дерев’яні стільці з м’якою оббивкою на сидінні та на спинці, так і крісла на дерев’яних або металевих ніжках;
  • дерев’яні — якщо вас цікавлять стільці з дерева, у цій категорії ви знайдете понад 100 підходящих моделей. На вибір є повністю дерев’яні варіанти або з м’яким сидінням та спинкою.

Великий вибір дозволяє купити стілець потрібного дизайну з будь-яким бюджетом. Сортуйте пропозиції на нашому сайті за ціною та підбирайте моделі, що підходять вам за своєю вартістю.

Асортимент стільців для дому

В каталозі передбачена зручна система фільтрів, тому ви швидко та легко знайдете стільці для кухні або вітальні. З чим потрібно визначитися, щоб знайти підхожі моделі:

  • матеріал — дерево або метал;
  • стиль — сучасний, прованс, модерн, класика, лофт, мінімалізм тощо;
  • оббивка — моделі без оббивки, тканина, екошкіра, шкіра;
  • конструкція — зі спинкою різної висоти, форми та жорсткості, ніжками та сидінням різної форми і т. д.;
  • колір — білий, чорний, каштан, зелений, жовтий, дуб натуральний та ін.;
  • виробник —  фабрики АМФ, МІКС-меблі, Явір, Vetromebel, Родзин, Ясен-стиль, СВ та ін..

Якщо ви не знаєте конкретні параметри меблів, які вам потрібні, прогляньте асортимент. Можливо, вам сподобається певний дизайн і ви зрозумієте, що шукали саме це. Також ви можете звернутися до консультантів і описати свій запит. Співробітник магазину допоможе вам знайти варіант стільця відповідно до ваших потреб.

Чому варто купити стільці в «СоюзМеблі»

Ми пропонуємо більше ніж 200 моделей стільців для будь-якого приміщення від популярних українських виробників. Асортимент постійно оновлюється. У нас ви знайдете те, що потрібно, та ще й за вигідною ціною. «СоюзМеблі» — офіційний партнер кращих меблевих фабрик.

Ми гарантуємо повний супровід для кожного замовлення: допомога у виборі меблів, повноцінна консультація, кілька способів оплати, доставка по Україні, збірка та гарантійне обслуговування.

Якщо ви хочете особисто подивитися на стільці в Києві перед покупкою, завітайте в наш салон за адресою проспект Бандери 8, корпус 16А, де представлена частина ассортименту сайту.

Стільці в Києві з доставкою

Оформити замовлення на стільці можна кількома способами: зателефонувати нам, написати на e-mail, заповнити електронну форму в інтернет-магазині. На будь-які запитання щодо продукції, способів оплати або доставки можуть відповісти наші менеджери.

Замовляйте стільці за демократичною ціною, щоб мати вдома якісні меблі з гарантією від кращих виробників.