пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Тумби

Товарів у розділі: 543
Сортувати: 

Для комфортного облаштування будинку необхідно підібрати меблевий гарнітур, що включає функціональні предмети, які гармоніюють один з одним. Гіпермаркет «Союзмеблі» у своїй новій колекції представляє великий вибір виробів, що дозволяє купити тумбу з кращих матеріалів: дерева і МДФ. На вибір покупців в каталозі є моделі різних габаритів і дизайну, які можуть доповнити дерев'яну спальню, передпокій або інтер'єр вітальні оформлений в будь-якому стилі. Придбати їх можна в меблевому салоні або в інтернет-магазині з доставкою по Україні.

Важливі характеристики і особливості вибору тумбочки

Тумба для офісу, передпокою будинку, вітальні або кімнати відпочинку — меблевий предмет, до якого пред'являють особливі запити. Кращі моделі, випущені вітчизняними і зарубіжними фабриками, відрізняються не тільки розміром, але матеріалом, а також функціональністю. Для тих покупців, кому важливіше всього надійність і довговічність класики, підійдуть вироби з дуба, сосни, вільхи, бука, берези. Такі тумбочки коштують дорожче, але відмінно поєднуються з предметами меблів з масиву дерева. Якщо ж ви шукаєте практичну тумбу за доступною ціною, «Союзмеблі» пропонує недорогі варіанти з МДФ, що зовні важко відрізнити від дерев'яних.

В асортимент були включені тумбочки з такими відмінностями:

  • З мінімалістичним дизайном і скромною фурнітурою. Вони добре поєднуються з обстановкою в стилі класика.
  • З різьбленими дверцями і витонченими ручками. Відмінними рисами таких моделей є розкішний зовнішній вигляд і велика гамма натуральних відтінків.
  • Мініатюрні, на 2 – 3 відділення. Тумба може мати низькі ніжки або встановлюватися прямо на підлогу.
  • Високі моделі, що відповідають за зовнішніми характеристиками комод і добре доповнюють класичний гарнітур.
  • Модульні конструкції під телевізор для сучасних віталень.

За функціональністю тумби розрізняються кількістю і розміром ящиків. У них можна зберігати необхідний мінімум предметів, складати взуття, корисні дрібниці або використовувати в якості стильною підставки для ТВ.

Що треба врахувати перед покупкою тумби

Дизайнери радять вибрати тумбочку, відштовхуючись від габаритів кімнати і основного призначення. Виріб повинен бути трохи вище ліжка, якщо мова йде про спальні. Тумбочка з нішею відмінно виконає завдання з підтримання порядку в вітальні — в шухляді можна зберігати окуляри, мобільний телефон або пульт від телевізора, а цікаву літературу складати на видноті. Якщо ж вам необхідна велика і висока тумба, її краще встановити у вільному кутку і використовувати для зберігання різних речей за аналогією з комодом.

Переваги покупки в гіпермаркеті «Союзмеблі»

Представлена в каталозі продукція задовольнить запити покупців з різним фінансовим становищем. Якщо в даний момент ви не можете повністю сплатити вподобані меблі, вибирайте кредит або придбання в розстрочку.

Наші послуги включають:

  • Доставку по Києву і довколишніх містах силами транспортного відділу.
  • Доставку по всій Україні перевіреними ТК на вибір.
  • Збірку меблів.
  • Оплату готівкою і через термінал в салоні, з карти банку і безготівковим розрахунком.

Якщо вам потрібні гарні і довговічнаі меблі, рекомендуємо купити тумбу з дерева або МДФ за найактуальнішими цінами. На всю продукцію поширюється гарантія 12 – 24 місяці з моменту покупки і можливість обміну.