пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Тумби для взуття

Товарів у розділі: 71
Сортувати: 

Інтернет гіпермаркет СоюзМеблі пропонує купити тумби для взуття з доставкою по Києву та області, пересилкою по всій Україні. Отримати детальну консультацію, ознайомитись із зразками матеріалів тумб, каталогами, можна у нашому салоні за адресою проспект С. Бандери 8, корпус 16А (неподалік станції метро Почайна).

Тумба для взуття - це предмет меблів, здатний виконувати відразу кілька функцій, а точніше бути одночасно і шафою, і підставкою для речей. Вона доповнює дизайн передпокою, роблячи його зовні закінченим.

Як підібрати тумбу для взуття

Сучасні взуттєві тумби відрізняються за типами та конфігурацією, але, загалом, вони є шафою компактних розмірів, призначеною для складання сезонного взуття. При покупці варто орієнтуватися на габарити передпокою, а також на кількість пар взуття, які мають туди поміститися.

У передпокій із просторою площею ідеально впишеться висока тумба, де полиці всередині розташовуються по всій її висоті. У такому сховищі вільно вміщується більше десятка пар кросівок, туфель, кед або босоніжок. Якщо коридор тісний і вузький, то тоді краще малогабаритна тумба, проте туди поміститься не так багато пар взуття.

Важливо: на верхніх полицях або в скриньках зручно тримати під рукою засоби, що використовуються щодня, щоб упорядковувати взуття.

Дверцята у них бувають відкидними на спеціальних кронштейнах або розстібними. Іноді виробники воліють доповнити тумбу одним або декількома ящиками з коліщатками, що висуваються, спеціально для всіляких аксесуарів по догляду.

У нас кожен бажаючий може підібрати тумбу для взуття на будь-який смак — з ДСП, деревини або пластику зі шпоном, дзеркалами та іншими елементами. Подібні меблі бездоганно вписуються в передпокій, якщо підібрані правильно.

Різновиди тумб

Тумби для взуття ділять на кілька умовних типів:

  • відкриті моделі, оснащені спеціальними полицями;
  • закриті моделі з полицями і дверцятами, що закриваються;
  • з секціями, що відкидаються, дуже вдалий варіант для крихітних передпокоїв.
На замітку: за бажанням реально підібрати виріб змішаного типу, в якому поєднуються особливості всіх перерахованих вище видів.

Відкритий варіант більше призначається для провітрювання та просушування взуття, яке людина носить за сезоном. Але закрита тумба набагато місткіша, зазвичай взуття в ній розставляється вертикально. З сидінням і зовсім призначається для того, щоб зробити процес взуття комфортнішим.

Тумба для взуття – це незамінний аксесуар у передпокій або коридор, який не тільки створить комфорт та порядок, а й продовжить термін служби туфель, черевиків та чобіт.