Коли людина чує про барні стільці, може скластися враження, що вони можуть використовуватися тільки в барі - адже вони так і називаються. Але насправді це не так, вони добре виглядають скрізь, де ми хочемо створити неповторний стиль і оригінальність приміщення. Але виникає питання: на чому зупинити свій вибір? Для того, щоб в цьому розібратися розглянемо три області:

  • Матеріали, які використовуються у виготовленні.
  • Доповнення дизайну, а не його погіршення.
  • Можливість робити під замовлення - розширення можливостей.

З яких матеріалів?

В основному, використовується три матеріали: метал, пластик і дерево. Дуже часто вони вміло поєднуються.

Металеві — дуже зносостійкі і прості в обслуговуванні. Також, красивий колір хромованого металу гарно виглядає в будь-якому приміщенні, незалежно від обраного дизайну. Хоча метал є основою, окремі деталі виконані з дерева, шкіри і пластика.

Вибір барного стільця-1

Пластикові стільці обійдуться дешевше металевих, але незважаючи на це можна більш точно підібрати колірну палітру всієї кімнати. Тут теж не завжди використовується один пластик, а доповнюється іншими матеріалами, щоб зробити їх неповторними і в той же час міцними.

Про дерев'яні стільці багато говорити не треба - це класичний варіант. Дуже добре виглядають з меблями тієї ж породи, з якої вони будуть зроблені. Спеціальні накладки, красиві подушки в поєднанні з високоякісним лаком, створюють приємні відчуття і комфорт.

Вибір барного стільця-2

Як поєднуються з дизайном кімнати

Нам відомо, що барні стільці завжди мають своє призначення - це кухня. І від дизайну кухонних меблів буде залежати як вони будуть виглядати. Неповторно виглядають в сучасному стилі, і в класичному, і якщо хочете в стилі мінімалізму. Швидше вони один з елементів ваших меблів на кухні і готові підлаштуватися під будь-який обраний вами стиль.

Нестандартні варіанти

Є випадки, коли вам просто не підходить стандартний варіант. У нашому магазині меблів прямо зараз залиште заявку або зв'яжіться з консультантом і ми з радістю допоможемо підібрати індивідуальне рішення. На те, щоб замовити, піде час і доведеться подумати над деталями, які задовільнять ваш смак - але воно того варто. Протягом тривалого часу продуманий дизайн буде приносити радість всім.

Вибір барного стільця-3

Незалежно від того, в барі будуть стоять стільці чи ні, важливо запам'ятати - вони завжди будуть гідною прикрасою вашого приміщення. І повірте, друзі, знайомі, колеги, завжди оцінять ваш смак.