Вас вітає гіпермаркет «СоюзМеблі» — один з найбільших інтернет-магазинів, що пропонує кращу вітчизняну і зарубіжну продукцію за вигідними цінами. Наш асортимент включає більше 10 тисяч найменувань: елітні і бюджетні меблі, комплекти і вироби під замовлення. Завдяки використанню натуральної деревини і сучасних матеріалів весь представлений модельний ряд відрізняється високою якістю, а термін експлуатації перевищує 10 років. Ми допоможемо втілити в життя будь-які побажання і створити неповторний інтер'єр.

Нас обрало понад 50 000 покупців: 8 головних переваг «СоюзМеблі»

  • Європейський рівень сервісу. Ми гарантуємо повний супровід кожного замовлення від допомоги у виборі меблів до збірки і гарантійного обслуговування.
  • У нас вражаючий асортимент — близько 10 000 товарів і постійне оновлення каталогу. У меблевому гіпермаркеті ви знайдете комплекти для квартири і будинку в будь-якому стилі.
  • Ми завжди на зв'язку. Ви можете зробити замовлення по телефону, написати на наш імейл або заповнити електронну форму на сайті. Є питання або побажання? Наші менеджери дадуть кваліфіковану консультацію.
  • Платіть зі зручністю. Ви можете оплатити меблі готівкою в салоні, з карти банку, через інтернет-банкінг або термінал. Ми приймаємо оплату за безготівковим розрахунком і продаємо меблі в кредит.
  • Вигідні ціни. Наш гіпермаркет є офіційним партнером кращих меблевих фабрик і пропонує фірмову продукцію за ціною виробника.
  • Бездоганна якість. Вся лінійка товарів має Сертифікати якості і гарантію до 2 років.
  • Оцініть наш асортимент особисто. Готову меблі можна подивитися в фірмовому шоу-румі, що займає площу понад 200 кв.м. Виставка товарів постійно поповнюється новинками і оригінальними екземплярами.
  • Наші меблі користуються попитом. Більше 50 000 клієнтів вже зробили придбання в «Союзмеблі» і стали нашими постійними покупцями.

Запрошуємо вас вивчити представлений каталог. У колекції ви знайдете моделі, виконані в різних стилях і кольорових поєднаннях, що задовольняє будь-які запити. Вся продукція від «Союзмеблі» доступна за вигідними цінами, в тому числі в кредит. Не відкладайте покупку на завтра — вибирайте краще і приєднуйтесь до наших клієнтів, залишайте позитивні відгуки.

У нас в салоні

салон союзмебель
салон союзмебель-2
салон союзмебель-2
салон союзмебель-2
салон союзмебель-2
салон союзмебель-2

Сервіс нашого гіпермаркету - це повний супровід замовлення від моменту Вашого звернення до нас до доставки, занесення і складання у Вас вдома. Ми співпрацюємо тільки з тими фабриками, які надають сертифікати якості і дають гарантію на свою продукцію. У нас Ви можете купити меблі за доступними цінами, будь-яким зручним способом оплати, а також оформити кредит.

Гіпермаркет СоюзМеблі є зареєстрованим товарним знаком, всі права на який захищені в установленому законами України порядку:

Сертифікат на торговельну марку Союзмеблі Сертифікат на торговельну марку Союзмеблі-1

Бажаємо Вам збагатити свій будинок красивими і якісними меблями, — ми із задоволенням втілимо в реальність всі Ваші побажання!