пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Блог про меблі

Пропонуємо для вашої зручності слушну інформацію та поради щодо вибору меблів, представлених на нашому сайті.
  • Як підібрати кухонний куточок для маленької кухні

    Кухонний куточок для маленької кухні

    В умовах малометражного приміщення, кухонний куточок, на відміну від повноцінних столових гарнітурів, має безліч переваг, які ми допоможемо використовувати максимально ефективно при оформленні маленької кухні.

  • Види дзеркал для будинку - які бувають

    Види дзеркал-1

    Стаття про види і форми дзеркал, які купуються для побутових цілей. Яке дзеркало підійде для вашого будинку або квартири, в яку кімнату його краще повісити - читайте рекомендації наших фахівців.

  • Види кухонних стільців

    Кухонні стільці

    До такого важливого моменту, як вибір кухонних стільців, потрібно підходити озброївшись всією необхідною інформацією. Про те, які види стільців існують і які підійдуть саме вам - читайте в нашій статті.

  • Камін в інтер'єрі вітальні: як підібрати правильно

    Камін в інтер'єрі вітальні

    Якщо площа і характеристики вашого житла дозволяють розмістити в ньому камін - зробити це буде правильним рішенням. На що звернути увагу при виборі, щоб він вписався в інтер'єр, а також підійшов вам за своїми властивостями - читайте в нашій статті.

  • Як правильно скласти речі в комод

    Складання одягу в комод

    Чи багато речей поміщається в вашому комоді? Як швидко ви знаходите в ньому потрібний предмет гардероба? У цьому матеріалі ви ознайомитеся з практичними порадами щодо компактного і зручного розміщення різних категорій речей в ящиках.

  • Правила використання кольору в інтер'єрі

    Поєднання кольорів інтер'єру

    При покупці меблів, важливим фактором, поряд з габаритами, формою і звичайно ж ціною, є також і колір предмета. У статті Ви знайдете корисні поради по підбору кольору елементів інтер'єру та їх комбінацій.

  • Як оформити їдальню кімнату

    їдальня кімната-1

    Ця стаття розповість вам, як вибрати практичний і функціональний столовий гарнітур і при цьому вдало обіграти інтер'єр приміщення. Столові кімнати можуть відрізнятися площею, формою і призначенням.

  • Як облаштувати зону для телевізора в спальні

    Тумба під телевізор для спальні

    Не уявляєте життя без перегляду перед нічним відпочинком кіно або телепередач? Цей матеріал підкаже безпечні для вашого здоров'я варіанти розміщення телевізора в спальні і допоможе зробити прилад «родзинкою» в інтер'єрі.

  • Якого кольору диван вибрати

    Коричневий диван

    В цій статті ви ознайомитесь з особливостями популярних кольорів для диванів та їх застосуванням в різніх стилях інтер'єру, а також візьмете на озброєння безпрограшні схеми вибору м'яких меблів у поєднанні з палітрою приміщення.

  • Як вибрати розмір ліжка

    Полуторне ліжко

    Цей матеріал допоможе визначити, який спальний простір для комфортного сну необхідний саме вам, познайомить з базовими розмірами вироблених моделей, а також покаже залежність довжини і ширини ліжка від країни випуску.