Коли справа доходить до покупки меблів, особисті уподобання і різні принципи для створення домашнього декору виходять на перший план. Домовласник може вибрати ряд варіантів і рішень, що дозволяють створити приголомшливий інтер'єр в приміщенні. Проте, існує одна постійна величина серед різних методик створення домашнього декору. Нею є використання дерев'яних меблів, які можуть бути стильним, довговічним і доступним вибором для створення інтер'єру будь-якого будинку. Існує також невеликий список найпопулярніших її різновидів.

Дерев'яні ліжка

Ліжко – найважливіший предмет в інтер'єрі спальні. Це меблі, яка використовуються в основному для відпочинку. Дерев'яні каркаси ліжок доповнюються спинками, бічними огорожами і підніжками. У виробництві використовуються хвойні та листяні породи деревини.

Дерев'яні ліжка

Дерев'яна шафа

Шафи служать не тільки для цілей зберігання особистих речей, вони стали істотним функціональним доповненням для домашнього декору. Такий вид меблів дозволяє зберігати і розширювати простір в кімнаті. Хоча багато синтетичних матеріалів в даний час використовуються для виготовлення, дерев'яні шафи не втратили своєї чарівності. Крім деревини у виробництві шафи може застосовуватися пластик, метал і скло.

Дерев'яні шафи

Дерев'яні книжкові стелажі

Книжкова полиця є важливою частиною офісних меблів, а також багато сучасних дизайнерів використовують її під час декорування вітальні. Якщо власник будинку книголюб, красива дерев'яна книжкова полиця повинна бути одним з ключових елементів меблів у вітальні. Стелажі використовуються для показу колекції книг, але на них також можна розміщувати диски, музичні платівки, документи і елементи декору.

Дерев'яні тумби

Тумби або комоди є важливим елементом меблів для спальні. Вони використовуються для зберігання різних постільних речей і білизни. Такі тумбочки часто розглядаються не тільки в якості шафок для зберігання, вони також вважаються відмінним декоративним елементом в інтер'єрі кімнати.

Дерев'яні тумби

Дерев'яні стелажі

Стелажі являють собою стильний спосіб прикрасити приміщення. Вони можуть використовуватися для розміщення столових приборів, спецій, чайних сервізів, книг і предметів колекціонування. Багато в чому особливості дизайну стелажа залежать від цілей його експлуатації. До того ж надзвичайно популярні стелажі ручної роботи, а вироби масового виробництва - порівняно дешеві. Так що можна без проблем знайти дизайн, який підходить для будинку.

Дерев'яний сервант

Сервант є важливою частиною кухонних меблів, в основному призначені для зберігання приладдя, таких як тарілки, графини і сервізи. Зазвичай складаються з шафи з декількома висувними ящиками. У виробництві може використовуватися скло і метал.

Дерев'яні серванти

Дерев'яні столи

Столи є одним з основних предметів меблів, які використовуються в домашніх і робочих умовах. Завдяки поєднанню надійних дерев'яних конструкцій, які варіюються в залежності від розміру, виробники можуть запропонувати кілька різновидів таких меблів. Практично всі дерев'яні столи мають гладку і плоску стільницю. Традиційно такий тип меблів має чотири ніжки.

Дерев'яні столи

Дерев'яні стільці

Крісла та стільці створюють відчуття комфорту і елегантності на кухнях. Такий вид меблів незамінний в інтер'єрі столових кімнат і кухонь протягом багатьох століть. Традиційні конструкції створені з використанням різних типів деревини. Іноді вони доповнені м'якими сидіннями, але класичні дерев'яні стільці зазвичай поєднують в собі жорсткість з якістю і стилем.

Купівля висококласних дерев'яних меблів не повинна займати багато часу. Асортимент таких товарів досить великий, а їх якість завжди висока. Меблі з масиву можна також купувати на замовлення. У цьому випадку з'являється великий список опцій, за допомогою яких замовник може створити унікальний дизайн виробу.