Без меблів зараз не обійтися практично в кожній сфері життя: вдома ми спимо на ліжках, на роботі – сидимо на офісному стільчику, в магазині – вибираємо товари з різних прилавків і торгових вітрин. В залежності від призначення всі меблі мають певну класифікацію.

Які ж бувають меблі?

М'які меблі

До цього типу меблів відносяться прямі, кутові і модульні дивани, розкладні і нерозкладні крісла, різні пуфи і банкетки.

М'які меблі

М'які меблі можна замовляти з різним наповненням, з будь-якого вподобаного оббивочного матеріалу (тканина, шкіра, екошкіра), в різних стилях (класика, ретро, модерн, хай-тек тощо). Вибираючи диван або крісло, надається можливість підібрати ідеальний для вас механізм трансформації, будь то єврокнижка, клік-кляк, викочування, дельфін, американська розкладачка або інший спосіб розкладки.

Шафи-купе

На окрему увагу заслуговує такий тип меблів, як шафи-купе. Завдяки своїй практичності ці корпусні меблі стали дуже популярні в наш час. Шафи-купе бувають пересувними і вбудованими, вузькими і глибокими, різної довжини (з різною кількістю дверей) і висоти, прямі або кутові, виключно для речей або під телевізор. Вибираючи шафу-купе для свого будинку, Ви можете підбирати колір корпусу і профілю, тип фасадів (дверей) – ДСП, дзеркало, піскоструй або фотодрук, а також моделювати розташування поличок, ящиків, штанг і вішалок.

Шафи купе

Меблі для спальні

До цієї категорії меблів відносяться ліжка, матраци, шафи, тумбочки і туалетні столики. Ліжка і матраци можна підбирати, залежно від кількості людей, які будуть на них спати (односпальні, полуторні, двоспальні або двоярусні). Всі меблі для спальні виготовляють з різних матеріалів, будь то натуральне дерево, МДФ, ДСП або метал; так само, як і м'які, меблі для спальні можна підбирати в будь-якому дизайні і стилі.

Класичні спальні

Меблі для вітальні

Асортимент меблів для вітальні складають вітальні, стінки, передпокої, вітрини, буфети, комоди, тумби під ТВ, консолі, журнальні та сервірувальні столики, гардеробні та дитячі кімнати, вішалки, дзеркала, винні бари, різноманітні підставки, квітниці, газетниці, кошики і багато іншого. Ці меблі також виготовляють в різних матеріалах (метал, дерево, ротанг).

Меблі для вітальні

Кухонні меблі

Меблі для кухні складають комфортні кухонні куточки, обідні столи та стільці, готові і замовні кухні, а також – кухонні фартухи. Виходячи з індивідуальних смаків, люди замовляють класичні кухонні меблі з натурального дерева або мінімалістичні модулі в стилі модерн або хай-тек. Залежно, від розміру самого приміщення, кухонна стінка може доповнюватися безліччю ящиків, полиць і радіусів, або ж мати тільки стандартні елементи (кілька шафок, мийка, витяжка, модуль під плиту).

Меблі для кухні

Офісні меблі

В офісах ми можемо бачити зручні стільчики, строгі столи, шафи, тумби, бібліотеки, нерозкладні дивани для відвідувачів. Замовляти меблі для офісу можна як по одній одиниці, так і цілим кабінетом.

Офісні меблі

Меблі для ресторанів та торгових приміщень

В цю категорію можемо зарахувати барні стійки, стільці, крісла і столи, торгові вітрини, прилавки, стійки, стенди.

Вітрина

Як ми бачимо, всі меблі можуть призначатися для побутових і для громадських місць. Важливо також розуміти, що меблі можуть випускатися масово (серійно) в стандартних моделях, а також - проводитися за індивідуальним замовленням. Цей фактор, звичайно, впливає і на ціну меблів: для меблів під замовлення потрібно зробити заміри, спроектувати їх, а також – виготовити з обраних нестандартних матеріалів.

В будь-якому випадку, які б меблі Вас не цікавили, Ви завжди можете звернутися до менеджерів гіпермаркету Союзмеблі і купити меблі по оптимальному співвідношенню ціни і якості.