пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Дитячі комоди

Товарів у розділі: 19
Сортувати: 

Місткі дитячі комоди – запорука порядку в кімнаті дитини. Цей предмет меблів знадобиться вам відразу ж після народження маленької людини. Спочатку в його ящиках батьки зберігають підгузники і сорочечки. Трохи пізніше малюк почне самостійно розкладати у власній міні-шафі білизну і постільні приналежності. Тому психологи рекомендують купити дитячий комод кожній дитині в сім'ї, як тільки малюкам виділяється особистий простір для зростання і розвитку.

В каталозі гіпермаркету Союзмеблі вас чекає приголомшлива в своїй різноманітності колекція дитячих меблів, - різні колірні рішення, стилізація під мультфільми і класику, тому ви легко підберете відповідний товар. У свою чергу команда Союзмеблі організовує доставку і збірку товару по Києву або пересилання по Україні.

Функціональність, асортимент, характеристики дитячих комодів

З функціоналом дитячих комодів з каталогу нашого інтернет-магазину все зрозуміло – в ящиках зберігають речі, якими користується малюк. Речі закриті від побутового пилу, залишаються чистими і не вигоряють на сонці.

Асортимент Союзмеблі вимагає окремої згадки. В наших товарах можна виділити наступні характеристики:

  • різноманітні дизайнерські стилі – мультяшний, класика, хай-тек, еко-стиль, комоди для принцес, казка;
  • різна кількість ярусів з ящиками – популярні моделі мають 3-4 ряди закритих полиць;
  • передбачений додатковий функціонал – в деяких виробах верхня панель може бути використана в якості пеленального столика;
  • психологічно правильна колірна гамма – ви можете купити дитячий комод однотонний або різнокольоровий, підібравши колорістістіку відповідно до дизайну кімнати дитини.

Характеристики меблів для дітей стандартні – безпека, зручність в користуванні. Ми працюємо з перевіреними виробниками, тому якість всіх дитячих комодів підтверджено сертифікатами і позитивними відгуками батьків.

Як вибрати, купити дитячий комод?

Купуйте дитячі меблі тільки в перевірених магазинах, які давно працюють на ринку. Це – маркер відповідальності за пропонований споживачу товар. Цікавтеся сертифікатами якості, виробником, гарантіями на кожен товар. Для вибору дитячого комода покличте свою дитину – нехай вонан сама знайде річ, яка дійсно подобається. Якщо предмет купуємо для немовляти, то враховуємо дизайн кімнати або беремо комод-універсал.

Чому вигідно купувати в Союзмеблі?

  1. На нашому сайті зібрані найкращі дитячі комоди. Вироби представлені ключовими вітчизняними і зарубіжними виробниками.
  2. Гіпермаркет пишається своєю ціновою політикою, орієнтованою на довгострокові відносини з кожним покупцем.
  3. Ми даємо гарантії на куплені у нас меблі. При потребі здійснюємо повернення і обмін.
  4. Передбачена можливість пошуку і доставки унікальних, ексклюзивних, елітних екземплярів. Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефонами щоб зробити індивідуальне замовлення.

Приходьте в наш салон за адресою пр. Бандери 8, корпус 16 (2 поверх —) разом зі своїми дітьми. Або вибирайте дитячі комоди в Києві в каталозі нашого-інтернет магазину. Купівля в 1 клік – і ваша дитина із задоволенням розкладає свої речі на полицях власних меблів.