пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Кухонний куточок Елегант з полицею

Код товару: 19-49866

Категорія: Кухонні куточки

Regular Price:

від 11 216 грн.

1 044 грн./місяць

Галерея тканин
Ширина, мм
1750
Висота, мм
920
Глибина, мм
1300
Тип
Матеріал оббивки
шкірзам (экошкіра)
Глибина сидіння
600

Привабливий дизайн кухонного куточка «Елегант» з полицею так і манить швидше розташуватися на його розкішному сидінні, пригорнутися до м'якої спинки і насолоджуватися витонченим затишком, який він створює навколо себе. Злегка зігнуті хромовані ніжки і подвійні строчки на оббивці розставляють візуальні акценти в виробі, і виглядає це чудово.

Практичні переваги кухонного куточка

  • Модель оснащена двома ємними відсіками для зберігання різних пристосувань, а також красивою кутовою полицею, завдяки чому простір виробу використовується максимально ефективно.
  • Габарити посадкового місця і його рівень жорсткості продумані таким чином, щоб проведений час за обіднім столом стандартного зразка супроводжувалося граничними вигодами.
  • Бічні сторони куточка взаємозамінні, і тому конструкція встановлюється як за формою «Г», так і «7» - це дає можливість адаптувати меблі під будь-яким кутом в приміщенні.

Виконання моделі

Кухонний куточок проводиться фабрикою «Атіс-ДМ» в Україні. В основі корпусу лежить натуральна деревина зі вставками з ДСП, комфортну посадку забезпечує наповнювач з синтепону щільністю 300 г/м2, а оббивкою виступає екологічна шкіра. При індивідуальному замовленні модель можна виготовити по ваших розмірах, вибрати єдиний колір оббивки або скомпонувати два відтінку за смаком. Для кутовиї полки доступні наступні тонування:

кольору полки для куточка

Відгуки покупців про Кухонний куточок Елегант з полицею

Написати відгук

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Поганий
Так собі
Нормальний
Хороший
Відмінний
Переваги
Недоліки
Коментар
Ваше ім'я
Ел. пошта чи телефон