Передпокій – це перше що бачать гості серед меблів для дому і перше що помічаєте Ви, коли приходите після довгого робочого дня, тому до його вибору варто підходити особливо ретельно. Зазвичай в квартирі вони не дуже великі за площею, так що варто враховувати, що крім функціональності і зручності, меблі повинні бути компактними, але при цьому вміщати достатню кількість речей.

Розмір і форма

Варто звернути свою увагу на форму приміщення і на його розміри для того щоб мати уявлення який передпокій може бути Вашим ідеальним варіантом. У невеликому приміщенні великі, громіздка меблі будуть виглядати дуже грубо і безглуздо, а ось компактні, але місткі будуть здаватися майже непомітними. Можна експериментувати з формою, якщо приміщення дає таку можливість. Є різні варіанти кутових моделей або модульних, елементи яких при бажанні можна розмістити в різних сторонах кімнати. Вони складаються з декількох предметів, виконаних в одному стилі і роблять інтер'єр кімнати закінченим. Не варто забувати про глибину, від неї залежить розташування речей і їх кількість.

Передпокої

Матеріал

Найчастіше використовується МДФ або ДСП, але можна знайти і варіанти з натурального дерева. Дверцята можуть бути виконані з використанням вітражів або просто бути з загартованого скла точно так само як і полички.

Передпокої-2

Додаткові елементи

Відмінним додатковим елементом можуть бути дзеркала. Вони візуально зроблять приміщення більше і ще будуть відмінним помічником, коли збираєтеся на роботу або в гості, Ви зможете побачити завершений образ цілком. Додаткові полички і шафки прекрасно приховають речі від чужих очей і зможуть вмістити більше потрібних речей.

Передпокої-3

Колір і фурнітура

Так як в коридорі немає вікон і він є темнішим інших приміщень в квартирі, варто звернути свою увагу на передпокій світлих тонів. Вони відбивають світло і візуально збільшують простір. Або ж вибрати варіант де чередуються світлі і темні відтінки для контрасту. Якість фурнітури має бути на високому рівні.

Гіпермаркет souzmebel.com.ua пропонує широкий асортимент якісних передпокоїв в Києві, звертайтеся!

передпокої-4