Будинок – це місце, де відпочиває душа і тіло, і цьому стабільно сприяє затишок і порядок. Для багатьох людей дуже важливо, щоб кожна річ лежала на своєму місці, акуратно складена і бажано захована від чужих очей. Для цього, напевно, і були винайдені скрині, в яких раніше зберігали і перевозили всі речі. У забезпечених панянок було по кілька таких самих різних розмірів, щоб сукні лежали рівно, капелюшки не пом'ялися, а рукавички не загубилися. На зміну цим сховищам прийшли шафи, а потім і комоди.

Вони дуже зручні для зберігання, але не придатні для транспортування речей. Для цього сьогодні є багато різних валіз. Виріб підбирається під інтер'єр певної кімнати і займає там своє почесне місце.

Комод в інтер'єрі-1

Для чого ж використовувати сучасні комоди?

В першу чергу цей предмет є частиною всієї обстановки і повинен підбиратися так, щоб не кидатися в очі, а навпаки, акуратно доповнювати всю картину. Сучасні непомітні моделі частіше ставляться в передпокої для зберігання рукавичок, шапок і шарфиків всієї родини. Наверх дуже зручно поставити сумки або принесені з магазину пакети з продуктами.

У вітальні — служить як сховищем для речей, так і місцем, де можна розташувати вази з квітами і сімейні фотографії. Таким чином, створивши куточок гармонії і краси, можна милуватися ним, кожен раз перебуваючи в вітальні.

У спальні — відмінно підходить для зберігання нижньої білизни, піжам, сорочок і шкарпеток. Більш естетичним і зручним зберігання таких дрібничок зробила поява органайзеров, які поміщаються в нього і дозволяють зберігати речі рівно і швидко вибирати ті, які подобаються або підходять на даний момент під образ або настрій. Комод дозволяє не витрачати нерви і зайвий час для пошуку речей.

З появою дітей — стає взагалі незамінним елементом спальньного гарнітура або дитячої. Саме там можна акуратно скласти пелюшки, сорочечки, повзунки та інші маленькі милості. Сучасний ринок також надає можливість придбати варіанти з пеленальним столиком або вбудовані в дитяче ліжечко. Таким чином заощаджується місце, і речі в той же час на своїх місцях.

Комод в інтер'єрі-2

Комод в інтер'єрі можна використовувати різними способами і зберігати там те, що більш за все потрібно. Тут немає обмежень можливостям і фантазії, головне, щоб було зручно тим, хто живе в цій квартирі. А все інше може змінюватися і перероблятися.