Чорний шкіряний диван - хіба це не ідеальні меблі, які підходять під будь-який дизайнерський стиль? Безумовно, це класична і чудова річ урізноманітнює яку завгодно кімнату. Такий диван стане центром уваги, символом достатку і доброго смаку.

Але такий диван заграє новими фарбами, якщо його поставити в кімнату, яка підходила б під нього по всіх параметрах, і тоді він стане вашим улюбленим місцем в будинку. Отже, чорний шкіряний диван ідеально виглядатиме в кімнаті з яскравою фарбою або шпалерами на стінах. На такому чудовому фоні він буде вигідно виділятися, підкреслюючи свій статний вид. Ідеально чорний диван буде виглядати на червоному тлі.

Шкіряний диван-1

Багатьом відомий такий дизайнерський прийом, як додавання дивана зі шкіри в стиль Скандинавії. Холодний, але елегантний скандинавський стиль славиться якісними матеріалами, так що чорний шкіряний диван чудово вписується в нього.

Чорно-білі інтер'єри також стануть виграшною комбінацією з диваном. Він буде вигідно підкреслювати обробку і не виділятися занадто сильно, але одночасно з цим буде привертати увагу своєю величчю.

Ще одним стилем, в якому шкіряний диван буде красиво виглядати, є мінімалізм. У цьому стилі використовується мінімальна кількість предметів обстановки, тому, щоб показати хороший смак, потрібно використовувати якомога більш якісні і красиві меблі. Чорний шкіряний диван якраз підходить для цього, одними з основних характеристик цього предмета є строгість, лаконічність і практичність. Такі ж риси притаманні і стилю мінімалізм, саме тому чорний шкіряний диван ідеально впишеться в нього.

Шкіряний диван-2

Інтер'єри в чорних тонах також не стали винятком і з'явилися в списку стилів, які ідеально підходять під чорний диван. Чорний інтер'єр - це дуже сміливе і креативне рішення, тому підійти до вибору дивана в цьому стилі також потрібно буде дуже відповідально. У темних тонах дуже важливі фактури, тому диван з гладкої або матової шкіри добре підійде.

В етнічному стилі також можна використовувати чорний диван, і він ідеально впишеться в обстановку. Цей інтер'єр дуже складний, але тим не менше вельми цікавий. Чорний диван прекрасно підкреслить тваринний принт з тих, що притаманні етнічному стилю і вигідно підкреслить яскраві і екзотичні кольорі.

Нейтральні інтер'єри також підійдуть для шкіряного чорного дивана. Існує думка: щоб створити затишний і симпатичний інтер'єр, потрібно вибирати меблі якомога більш «легкі» і пастельних тонів. Але ця думка помилкова. В інтер'єр, виконаний в пастельних тонах, чорний шкіряний диван впишеться так само добре, як і в будь-який інший, але при цьому може стати яскравою колірною плямою. Цей диван трохи «обважить» атмосферу, але від цього вона ні в якому разі не буде незатишною або такою що давить, навпаки, інтер'єр заграє новими фарбами. Ну і, безумовно, існує думка, що чорний шкіряний диван ідеально підходить для чоловічих, можливо, навіть «парубоцьких» жител. І це правда. Такий диван буде ідеально підходити для житла чоловіка, підкреслюючи його смак.

Безумовно, існують і інші стилі, в яких вигідно буде вписуватися ця чудова річ, але перераховувати їх всі буде болісно довго.

А тепер поговоримо про використання шкіряного чорного дивана в кінематографі. Як вже було сказано, ця річ є дуже статусною і дорогою, тому в фільмах її найчастіше використовують як меблі в багатих будинках. Ось список тих фільмів і серіалів, в яких присутній чорний диван зі шкіри.

Шкіряний диван-3

  • У серіалі «Як я зустрів вашу маму» комфортабельний чорний диван використовували для декорацій, щоб показати хороший стиль і смак кімнати, в якій знаходилися головні герої:
  • Серіал «Шерлок» також не став винятком і вставив в ефір диван, на якому і сиділи великий детектив Шерлок Холмс і його друг доктор Ватсон.
  • У фільмі «Трон: Спадщина» чорний диван виступив центром уваги в чудових декораціях стилю хай-тек.
  • У фільмі «У ліжку з ворогом» також можна побачити кадри з чорним диваном, який знову-таки добре вписався в стиль хай-тек.
  • У фільмі «Прайм-тайм» в будинку однієї з героїнь стояв чорний диван.
    Отже, судячи з того, наскільки часто ці меблі використовуються в кінематографі, вони досить затребувані.

Багато хто думає з приводу того, чи варто їм купувати такий чудовий шкіряний диван? Адже якщо витратити велику суму і розчаруватися в його якості чи зручності - це дійсно буде прикро. Але якщо ви не поскупитеся і купите якісний диван, хоч і дорогий, то ви точно не пошкодуєте.

Отже, що ж таке шкіряний диван? Модний тренд або класика? Ось те, що можуть сказати вам багато власників таких меблів: шкіряний диван ніколи не вийде з моди і назавжди залишиться класичної річчю.