пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Диван Меркурій плюс

є на складі
Диван Меркурій плюс фабрики Divan Plus

Код товару: 19-51848

Категорія: Прямі дивани

Немає в наявності

Галерея тканин
Довжина, мм
2450
Глибина, мм
1050
Механізм трансформації
Тип
Стиль
модерн
Матеріал оббивки
рогожка
тканина
Спальне місце, см
160x195
Наповнення
Підлокітники
з нішею
Каркас
дерево
Країна виробник
Україна
Оснащення
подушки
ящик для білизни

Модель, виконана у витриманому стилі зі строгими лініями, обов'язково припаде до смаку шанувальникам сучасних модних тенденцій. «Меркурій» - диван, який чудово впишеться в будь-яке приміщення, в тому числі і в офісне. Різноманітність колірних рішень – чудова можливість підібрати виріб на свій смак. Три подушки, які є невід'ємною частиною цього дивана, можна придбати в будь-яких кольорах, навіть з оригінальним принтом. Широкі боковини і підлокітники з дерева не тільки привабливі зовні, але і зручні, крім того, вони зможуть стати відмінною заміною столика.

Каркас і оббивка

«Меркурій» обшитий якісною і зносостійкою тканиною, за якою легко доглядати і яку приємно використовувати під час відпочинку. Каркас моделі виконаний з натурального дерева і фанери, що гарантує високу зносостійкість і надійність конструкції навіть при сильних навантаженнях. Зроблені з натуральної деревини і підлокітники. Основа «Меркурій» – пружинний блок «Боннель», який рівномірно розподіляє навантаження по всій поверхні, забезпечуючи необхідний рівень пружності. Пінополіуретан, який використовується в якості наповнювача, довгі роки підтримує первозданну форму дивана навіть при максимальних навантаженнях.

Механізм і конструкція

Денне місце для відпочинку біля телевізора легко перетворюється на спальне за допомогою популярного механізму «Еврокнига». Цей механізм давно зарекомендував себе як самий простий і надійний при щоденному використанні. Диван трансформується у велике спальне місце розміром 195 на 160 сантиметрів, що оцінять люди високого зросту. Під сидінням дивана розташована простора ніша для зберігання різних речей.

Відгуки покупців про Диван Меркурій плюс

Написати відгук

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Поганий
Так собі
Нормальний
Хороший
Відмінний
Переваги
Недоліки
Коментар
Ваше ім'я
Ел. пошта чи телефон