пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Диван Родос тримісний

Код товару: 19-52562

Категорія: Прямі дивани

Regular Price:

від 28 614 грн.

2 664 грн./місяць

Галерея тканин
Довжина, мм
3060
Глибина, мм
1250
Механізм трансформації
Тип
Стиль
сучасний
молодіжний
Матеріал оббивки
мікрофібра
тканина
Спальне місце, см
170х245
Наповнення
Підлокітники
м'які
Каркас
дерево
Країна виробник
Україна
Оснащення
подушки
ящик для білизни

«Родос» - прямий диван з подушками, який стане відмінним доповненням сучасного інтер'єру. Багатофункціональна модель з великим спальним місцем виглядає масивно, завдяки широким кутам з м'якими підлокітниками. Великі габарити дозволяють з комфортом вміститися трьом дорослим людям, а унікальна система трансформації дає можливість зручно влаштуватися в напівлежачому положенні. М'яка поверхня виконана подвійний выстрочкой, колір і фактуру дивана можна вибрати за своїм розсудом. З допомогою великої кількості подушок різних розмірів можна змінювати оформлення хоч кожен день.

Матеріали

Каркас – натуральне дерево, екологічно чистий та стійкий до зношення матеріал. Основа м'якої частини дивана – пружинний блок «Боннель», головна особливість якого – відсутність довільного викручування пружин. Крім того, ця система дозволяє рівномірно розподіляти навантаження по поверхні, утримуючи потрібний рівень пружності. В якості наповнювача використовується пінополіуретан, який підтримує і відновлює форму дивана після тривалих навантажень. Ще одна особливість цього матеріалу - відмінні вентиляційні властивості і стійкість до підвищеної вологи. Роль прокладочного матеріалу грає повсть, він потрібен для захисту наповнювача від навантаження пружин.

Механізм трансформації

Тип трансформації моделі - «Еврокнижа» - зберігає покриття підлоги, завдяки відсутності ніжок. Маятниковий рух механізму легко трансформує «Родос» у рівне, двоспальне місце розміром 170 на 245 сантиметрів, що обов'язково оцінять люди високого зросту. Щоб розкласти диван, потрібно лише злегка підняти сидіння і потягнути його на себе, а спинку опустити вниз. В дивані передбачена простора ніша, в якій можна зберігати спальні приладдя та інші речі.

Відгуки покупців про Диван Родос тримісний

Написати відгук

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Поганий
Так собі
Нормальний
Хороший
Відмінний
Переваги
Недоліки
Коментар
Ваше ім'я
Ел. пошта чи телефон