пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Кухонні куточки зі спальним місцем

Товарів у розділі: 33
Сортувати: 

На кухні додаткове спальне місце життєво необхідно власникам однокімнатних квартир, а також тим, у кого часто бувають гості. Вирішує цю проблему кухонний куточок зі спальним місцем.

Класифікація за механізмом трансформації

Зверніть увагу: ключовим моментом при виборі таких меблів є спосіб їх трансформації — від цього залежить економія місця і зручність використання.

Куточки для кухні оснащують наступними механізмами:

  • дельфін — спальне місце знаходиться під сидінням, а викочується при піднятті подушки і витягуванні його за ремінь;
  • французька розкладачка — 3 м'які частини спального місця, які ховаються в каркасі, витягуються за ремінь і перетворюються в ліжко на металевих ніжках.
Важливо! Куточок з механізмом трансформації дельфін вибирають для частого або щоденного використання — він зручний в розкладанні і займає мінімум місця. Французька розкладачка використовується в прямих і кутових моделях — цей механізм трансформації краще для рідкого розкладання.

Особливості кухонних куточків зі спальним місцем

Даний вид меблів найчастіше має стандартну кутову форму, де довжина короткої частини становить 120-160 см, а довгої — від 160 до 220 см. Стандартна глибина сидіння — 70, 60 і 50 см. Для їх виготовлення оббивки використовують вологостійкі матеріали: шкіру, флок, штучну шкіру, замшу, які зберігають свій первісний вигляд при тривалій експлуатації.

Наша компанія пропонує широкий асортимент куточків в різній колірній гамі, виготовлених в стилі:

  • класика;
  • хай-тек;
  • техно;
  • модерн;
  • кантрі та інших.

При необхідності у нас можна замовити куточок на кухню зі спальним місцем потрібного розміру і дизайну за індивідуальним проектом. На всі меблі надається офіційна гарантія. Доставка можлива по Києву і в інші міста України.