пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Кухонний куточок Престиж (зі спальним місцем)

Код товару: 19-49645

Категорія: Кухонні куточки

Regular Price:

від 11 370 грн.

1 059 грн./місяць

Галерея тканин
Ширина, мм
2000
Висота, мм
880
Глибина, мм
1300
Тип
Матеріал оббивки
шкірзам (экошкіра)
Глибина сидіння
650

Кухонний куточок Престиж  зі спальним місцем наділений приємним дизайном, не вередливий до інтер'єру і являє собою добротну конструкцію, яка прослужить вам і вашій родині довгі роки. На таких меблях приємно випити ранкову каву, провести невеликий святковий обід або повечеряти з близькими людьми за добродушною бесідою.

Які переваги має цей кухонний куточок

Відмінною рисою і досить практичним доповненням до прямої функції служить наявність зручного механізму трансформації  "дельфін", завдяки якому компактний гарнітур протягом хвилини перетворюється в полуторне спальне місце для гостей. Крім того, виріб оснащено нішею для зберігання рідко використовуваних кухонних дрібниць, що здорово економить простір в будинку.

Виконання моделі

Виробляється кухонний куточок українською меблевою фабрикою "Mix". Корпус складається з натурального дерева (сосна), ДСП і ДВП, посадочне місце наповнене еластичним пінополіуретаном. Модель випускається в оббивці зі шкірозамінника в розмірі 2000х1300х880 мм з глибиною сидіння 650 мм. При індивідуальному замовленні ви можете задати свої розміри, замінити кожзам тканиною і комбінувати кольорову схему. Для оббивки доступна широка палітра різних відтінків.

Відгуки покупців про Кухонний куточок Престиж (зі спальним місцем)

Написати відгук

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Поганий
Так собі
Нормальний
Хороший
Відмінний
Переваги
Недоліки
Коментар
Ваше ім'я
Ел. пошта чи телефон