пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Кутовий диван Генріх 3x1

Код товару: 19-52524

Категорія: Кутові дивани

Немає в наявності

Галерея тканин
Довжина, мм
2550
Глибина, мм
1600
Механізм трансформації
Тип
Стиль
модерн
Матеріал оббивки
тканина
Спальне місце, см
145х200
Наповнення
Підлокітники
м'які
Каркас
дерево
Країна виробник
Україна
Оснащення
подушки
ящик для білизни

Якщо ваш будинок одягнений у невимушений сучасний інтер'єр, а душа вимагає елегантної класики, тоді зупиніть вибір на кутовому дивані «Генріх» – більш вдалого з'єднання двох настільки протилежних стилів ви не знайдете. З таким предметом меблів кімната перетворюється на очах, стає розкішним зосередженням домашнього комфорту і естетичної насолоди.

Оснащення і матеріали даної моделі

  • Виріб містить комбіноване наповнення, яке включає пружинний блок, пінополіуретан, повсть і синтепон, утворюючи при цьому м'які і разом з тим пружні поверхні для сидіння і нічного відпочинку.
  • Звичний для кутових диванів механізм «дельфін» дозволить докладати мінімум зусиль для організації спального місця, а наявність ламелей забезпечить хороший ортопедичний ефект під час сну.
  • велика кількість великих і маленьких подушок, які входять в комплектацію моделі, не тільки збагачують враження від посадки, але і є прекрасним декоративним елементом в оздобленні кімнати.

Варіанти виконання

При замовленні цього кутового дивана ви можете вибрати і скомпонувати між собою дві і більше різних тканин в кольоровій гамі на ваш смак. Виробляється виріб харківською меблевою фабрикою «СідіМ» у розмірі 2550х1600 мм зі спальним місцем 2050х1450 мм.

Відгуки покупців про Кутовий диван Генріх 3x1

Написати відгук

ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

Поганий
Так собі
Нормальний
Хороший
Відмінний
Переваги
Недоліки
Коментар
Ваше ім'я
Ел. пошта чи телефон