пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Пуфи

Товарів у розділі: 25
Сортувати: 

В меблевому гіпермаркеті Союзмеблі можна купити пуфи з доставкою по Києву і області, а якщо потрібно - то по Україні. На весь товар надається гарантія 12-24 місяці з можливістю повернення або обміну. Оплата проводиться будь-яким зручним способом, включаючи покупку в кредит окремих позицій в каталозі.

Пуфи для вітальні, спальні і передпокоїв: красиві і практичні меблі

Колекції сучасних меблів часто включають зручні і функціональні пуфи з оббивкою з різного матеріалу, що гармонують із загальною обстановкою в приміщенні. Такі предмети продаються в комплекті з кріслами або диванами, але можуть стати і центром композиції, а також основним елементом зонування. Традиційно пуф застосовують як варіант підставки для ніг або низький м'який стілець, але в сучасному вигляді він може стати корисним місцем для зберігання речей.

Різновиди пуфів і їх використання в якості деталі інтер'єру

Для зручності в будинку необхідно мати мобільні, легкі і оригінальні предмети. З цим завданням чудово справляються пуфи, які діляться на наступні різновиди:

  • Циліндричної або круглої форми з м'якою оббивкою оксамитом, велюром, штучною замшею або іншою тканиною, що надає виробу багатий, вишуканий вигляд.
  • Класичні квадратні пуфи без ніжок з шкіряною поверхнею, зручні для використання в коридорі або передпокої.
  • Моделі в стилі ампір або неокласицизм з однотонною світлою оббивкою і кріпильними елементами, що додають сидінню фактуру.
  • Пуфи на ніжках з натурального дерева, що нагадують компактні табуретки. Вироби традиційної форми підійдуть для класичних передпокоїв і навіть кухні. А ті що мають вітіювату форму і обробку – для вітальні або спальні.
  • Великі і малі моделі з відкидною кришкою і містким внутрішнім відділенням.

Такі меблі можуть мати скромний зовнішній вигляд або розкішну, багату обробку. В останньому випадку пуфи відмінно доповнять обстановку кімнати з предметами з натурального дерева, стануть улюбленим місцем відпочинку і замінять низьке крісло біля каміна.

Де купити пуф в Києві: меблі в багатому асортименті

Гіпермаркет «Союзмеблі» пропонує покупцям розглянути великий каталог і вибрати моделі, які прикрасять інтер'єр і створять затишок в будь-якому будинку. У наявності є пуфики з різними варіантами і відтінками оббивки, вироби класичної та оригінальної форми, а також функціональні предмети з внутрішнім відділенням.

Покупець може вибрати українську продукцію і варіанти, що випускаються відомими зарубіжними брендами, що відрізняються кращим поєднанням ціна-якість. Пуфи з тканинною і шкіряною оббивкою стануть прекрасним доповненням до меблевого гарнітуру не тільки в квартирі або будинку, але і в готельному номері або кімнаті відпочинку.

Виконуючи функції декоративного елемента, вони гармонійно впишуться в обстановку поряд з іншими м'якими меблями і будуть служити роками, зберігаючи зовнішню привабливість навіть при активній експлуатації. Завдяки мобільності та легкості пуфи можна легко переміщати, використовуючи як підставку, прикрасу, мініатюрне крісло або табуретку. Це дозволить освіжити дизайн приміщення і внести в нього нові елементи.

Полезные статьи по теме