пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Трьохдверні шафи купе

Товарів у розділі: 238
Сортувати: 

Шафи-купе трьохдверні — це універсальний вид меблів, якому знайдеться місце в будь-якій кімнаті в домашньому і офісному інтер'єрі.

Особливості та переваги

Довжина стандартних 3-х дверних шаф варіюється в межах 1,6-2 м, глибина становить 45 см і 65 см, висота може досягати 2,5 м і більше. Такі компактні розміри дозволяють встановлювати їх будь-якій кімнаті, при цьому шафа має відмінну місткість.

Зверніть увагу! Внутрішнє наповнення може бути різним: полиці, вішалки, система мікроліфт, металева штанга, пантограф — поличне рішення за замовчуванням може бути перероблено за бажанням замовника.

Переваги шафи-купе:

  • економія простору — розсувні двері не вимагають місця для відкривання;
  • велика місткість;
  • широкі можливості для внутрішнього наповнення;
  • різноманітність дизайнерських рішень.

Така шафа дозволяє втілити свої потреби з приводу зберігання речей: в ньому може бути місце для верхнього одягу, полиці для взуття і одягу, кошики для дрібних речей, простір для зберігання техніки, один з відділів може бути оформлений як комод.

Як оформити фасад

Крім функціональної, фасад виконує роль декоративного оформлення меблів, тому до його вибору підходять з особливою ретельністю. Тридверні шафи-купе можуть бути виготовлені повністю з одного матеріалу або мати декоративне композитне рішення. Великою популярністю користуються дзеркальні фасади, які добре поєднуються зі шпоном, склом, акрилом.

Варто врахувати: Для декорування може бути нанесений малюнок з каталогу фотодруку або піскоструйний. Фотодруком можна прикрасити будь-яку поверхню: ЛДСП, скло, дзеркало, а піскоструйка наноситься на два останніх матеріали.

На нашому сайті представлений великий каталог малюнків, які можна вибрати для оформлення фасаду, або замовити свій — останній варіант дозволить створити ексклюзивні меблі. Для розсувних систем даних меблів використовуються алюмінієві і сталеві профілі, типи використовуваних систем — навісна і опорна.

У нашому каталозі представлено широкий асортимент 3-х дверних шаф з різним функціональним наповненням і декоративним оформленням фасаду. Наші дизайнери розроблять індивідуальний проект шафи-купе з урахуванням побажань замовника. Зробивши замовлення в нашому інтернет-магазині, кожен покупець придбає якісні меблі по доступнішим ціною з гарантією від виробника. Доставка здійснюється по всій Україні.