пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Блог про меблі

Пропонуємо для вашої зручності слушну інформацію та поради щодо вибору меблів, представлених на нашому сайті.
  • На що звернути увагу при виборі м'яких меблів

    М'які меблі

    Виникли труднощі з вибором дивана, крісла або софи? У цій статті ми розповімо, що впливає на довговічність виробу і яким матеріалам слід надати перевагу, щоб використання м'яких меблів супроводжувалося комфортом.

  • Як підібрати ортопедичний матрац

    Пружинний блок Боннель

    Хочете купити хороший ортопедичний матрац, але не знаєте, на що звернути увагу при виборі? Стаття розповість вам, з чого може складатися виріб і як визначити відповідну модель з урахуванням віку, ваги та інших особливостей.

  • Як вибрати ліжко для дитини

    Дитяче ліжко іграшка

    Дану статтю ми присвятили відповідальному питанню, як купити надійне і безпечне, при цьому гарне ліжко для одного або двох дітей, враховуючи їх стрімке зростання. Розглянемо практичні рішення для невеликих дитячих кімнат.

  • Як вибрати диван для щоденного сну

    Диван для сну-1

    Якщо ви шукайте диван, на якому могли б спати кожен день – цей матеріал стане вам у нагоді. Ми розповімо про головні критерії вибору практичною і довговічною меблів, яка подарує вам приємне дозвілля вдень і комфортний сон вночі.

  • Особливості стилю хай-тек в інтер'єрі

    Стиль хай тек

    Цінуйте в інтер'єрі комфорт, практичність і високі технології? Тоді сучасний хай-тек прийдеться вам до смаку. У статті ви знайдете безліч цікавих прийомів по оформленню квартир, приватних будинків або офісів в популярному стилі.

  • Як вибрати шафу купе для спальні

    Шафа купе в спальні

    В цій статті ми розповімо, як визначити розміри шафи-купе, її розташування в спальні і дизайн таким чином, щоб виграшно перетворити кімнату. Розглянемо вплив матеріалів на довговічність меблів і якість вашого сну.

  • Що вибрати: диван чи ліжко?

    Ліжко

    Якщо вам важко визначитись, які меблі вибрати в якості повсякденного спального місця – цей матеріал стане вам у нагоді. Ми порівняємо переваги і недоліки розкладного дивана і повноцінного ліжка з урахуванням особливостей приміщення.

  • Популярні різновиди дерев'яних меблів

    Дерев'яні ліжка

    Не секрет, що меблі з натуральної деревини наповнюють будинок гармонією і особливою теплою атмосферою, і тому в статті ми розповімо, які бувають дерев'яні предмети меблів, і як вони здатні збагатити інтер'єр вашого будинку.

  • Переваги меблів з масиву дерева

    Дерев'яні столи та стільці

    Вибираєте меблі для дому та не впевнені у виборі відповідних матеріалів? Натуральна деревина – безпрограшний варіант. У цій статті ми розповімо про її достоїнства і особливості застосування в обстановці різних кімнат.

  • Який диван вибрати: прямий чи кутовий

    Прямий або кутовий диван - що вибрати

    Цей матеріал допоможе вам зробити вибір між прямою і кутовою конструкцією дивана для будь-якої кімнати в вашому домі. Ми розглянемо функціональність і практичність двох варіантів, їх поєднання з приміщенням і інші важливі нюанси.