пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Блог про меблі

Пропонуємо для вашої зручності слушну інформацію та поради щодо вибору меблів, представлених на нашому сайті.
  • Як підібрати місце для дзеркала в будинку

    Дзеркало в будинку

    Чи вдасться знайти хоч одне сучасне житло без дзеркал. Однак не всі знають, що цей предмет може зіграти вагому роль у створенні інтер'єру різних кімнат. Про вдалі місця їх розміщення в будинку і розповість наша стаття.

  • Як правильно доглядати за корпусними меблями

    Догляд за корпусними меблями

    Щоб меблі довгі роки зберігали новий вид, про них необхідно піклуватися належним чином. У цій статті ми розглянемо способи збирання корпусних меблів, а також сприятливі умови, якими слід їх оточити.

  • Речі, які слід уникати в інтер'єрі

    Несмак в інтер'єрі

    Якщо ви облаштовуєте домашній інтер'єр своїми силами – озбройтеся порадами з нашої статті. Вони підкажуть вам, які прийоми і предмети декору не слід застосовувати в сучасному житлі, щоб не уславитися позбавленим смаку домовласником.

  • Як вибрати диван для вітальні

    Диван для вітальні

    У цій статті ви дізнаєтесь, як вибрати оптимальну модель дивана для вітальні, орієнтуючись на його призначення та особливості кімнати, а також ознайомтеся з вдалими комбінаціями кольорів диванів та різних інтер'єрів.

  • Як правильно обставити передпокій

    Обстановка передпокою

    Вирішили зробити ремонт в передпокої і роздумуєте над новою обстановкою? Цей матеріал розповість вам про основи вибору обробки і колірної гами приміщення, допоможе підібрати і розташувати меблі, освітлювальні прилади та аксесуари.

  • Правила догляду за шафою купе

    Догляд за шафою купе

    Хочете, щоб шафа-купе радувала вас своєю довговічністю? Для цього слід забезпечити їй дбайливу експлуатацію, правильне прибирання та комфортні умови в приміщенні. Кожен з цих пунктів ми детально розглянемо в поточній статті.

  • Шкіряний диван: класика чи модний тренд?

    Шкіряний диван

    Вам до смаку чорні шкіряні дивани? У статті мова піде саме про них. Ми розповімо, в яких стилях інтер'єру цей розкішний предмет меблів виглядає особливо ефектно і наведемо приклади його використання в сучасній культурі.

  • Як вибрати розпашну шафу

    Вибір розпашної шафи

    Якщо ви вирішили купити класичну розпашну шафу – давайте розберемося, як правильно це зробити. Розглянемо варіанти внутрішнього оснащення і популярні матеріали для конструкції, від яких залежить довговічність виробу.

  • Як вибрати барні стільці

    Вибір барного стільця

    Губитеся в нинішньому розмаїтті барних стільців і тому відкладаєте їх покупку? Ви знайшли потрібну статтю. Ми з'ясуємо, яким віддати перевагу матеріалам, як поєднувати в інтер'єрі, і що робити, коли стандартне виконання не варіант.

  • Як вибрати офісну шафу

    Вибір офісної шафи

    Стаття розповість вам, від чого залежить якість офісної шафи, повідає про переваги і недоліки матеріалів, використовуваних у виробництві, а також відзначить, на що слід звернути увагу при покупці цього предмета меблів.