пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Блог про меблі

Пропонуємо для вашої зручності слушну інформацію та поради щодо вибору меблів, представлених на нашому сайті.
  • Підбір предметів для спальної кімнати

    Інтер'єр спальні

    В цій статті ми виклали основні параметри, якими повинні володіти якісні і зручні меблі для спальні: ліжко, тумба і шафа, а також включили рекомендації з облаштування жіночого куточка в приміщенні.

  • Як вибрати журнальний столик

    Журнальні столики

    Якщо вибір журнального столика викликає у вас труднощі – ця стаття підкаже, якими критеріями при цьому слід керуватися, що впливає на зручність його використання і як визначитися з дизайнерським рішенням предмета.

  • Як вибрати меблі з ротанга

    Вибір меблів з ротанга

    Ця стаття повідає вам про те, що таке ротанг і яку роль він відіграє у виробництві сьогоднішніх меблів. На конкретних прикладах ви ознайомитеся із застосуванням обстановки з пальми ротанга в різних приміщеннях житлового будинку.

  • Як вибрати дитячі меблі

    Меблі для дитячої

    Облаштування дитячої кімнати має бути в першу чергу безпечним, сприятливим для розвитку дитини та функціональним з метою виховання її самостійності. Ці фактори в контексті інтер'єру ми розглянемо в нашій статті.

  • Як вибрати стінку у вітальню

    Вибір стінки в вітальню

    В цьому матеріалі висвітлюється питання про актуальність меблевих стінок в сучасних інтер'єрах віталень кімнат, зачіпаються варіанти їх комплектації, виробничих матеріалів та інших особливостей нинішніх пропозицій.

  • Особливості дитячих диванів

    Дитячі дивани

    До дитячих диванів висувається більше вимог, ніж до моделей для дорослих, тому давайте розберемося, які особливості має майбутня покупка і на що звертати граничну увагу при виборі дивана для дитини.

  • Як правильно вибрати меблі для спальні

    Меблі для спальні

    Мрієте, щоб ваша спальня служила джерелом здоров'я, бадьорості і натхнення? З нашою статтею ви без труднощів гармонійно поєднаєте ліжко, приліжкові тумби, шафу та інші предмети, що помітно вплине на якість вашого життя.

  • Як вибрати матрац

    Вибір матраца

    Цей матеріал стане вашою путівкою в світ здорових снів і прекрасного самопочуття. Ми розповімо про те, як влаштований матрац і від чого залежить його комфортабельність, розглянемо якість виробів в співвідношенні з їх ціновими категоріями.

  • Характеристики двоспальних ліжок

    Двоспальні ліжка

    Якщо ви бажаєте придбати нове двоспальне ліжко – озбройтеся рядом корисних рекомендацій, зібраних в нашій статті, які допоможуть вам зорієнтуватися в асортименті і ключових особливостях окремих груп моделей.

  • Як підібрати кухонний гарнітур для маленької кухні

    Гарнітури для маленьких кухонь

    Вибір матеріалів для кухонних меблів абсолютно не залежить від розмірів приміщення, тоді як грамотне планування простору відіграє основну роль в затишку невеликої кухні - це питання ми і розкриємо в поточній статті.