пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Блог про меблі

Пропонуємо для вашої зручності слушну інформацію та поради щодо вибору меблів, представлених на нашому сайті.
  • Як вибрати тумбу під телевізор

    тумба під тв

    Якщо грамотно підібрати ТВ-тумбу, то вона стане не тільки функціональним предметом меблів, а й гідною прикрасою інтер'єру, проте про матеріали також забувати не варто. Ця стаття докладно опише всі критерії вибору.

  • Як вибрати туалетний столик

    Туалетний столик

    Завдяки цьому матеріалу ви легко зможете визначитися з довгоочікуваною моделлю туалетного столика і візьмете на замітку корисні рекомендації про те, як обладнати гарний і зручний особистий простір у вашій спальній кімнаті.

  • Як вибрати м'яке крісло

    Розмір крісла

    Перш ніж купити м'яке крісло ознайомтеся з нашою статтею. У ній ви знайдете інформацію про використані матеріали виробів, їх наповнювачі, дизайнерські оформлення і інші особливості, в тому числі і розкладні механізми.

  • Як вибрати комод
    Матеріал комода

    Не впевнені у виборі комода? Не впадайте у відчай. Ми підготували статтю, в якій звернемо вашу увагу на технічні характеристики моделей і стилі їх виконання, а також наведемо ознаки якісних меблевих виробів.

  • Види меблів

    М'які меблі

    Ця стаття розкладе «по поличках» всі існуючі меблі в залежності від їх призначення, місця використання, а також технічних особливостей, детально роз'яснюючи приналежність того чи іншого предмета до конкретної категорії.

  • Як вибрати кухонні стільці

    Форма стільця

    Щоб купити хороші кухонні стільці, необхідно розібратися в надійності їх матеріалів, зіставити форми і розміри виробів з рівнем комфорту, а також навчитися поєднувати предмети в інтер'єрі - як це зробити розповість наша стаття.

  • Як вибрати кухню

    Дерев'яні кухні

    Якщо вибір кухонного гарнітура здається для вас «непосильною ношею» - зачерпніть інформацію з даної статті. Ви знайдете чіткі інструкції щодо вибору кухні, починаючи з її головних особливостей і закінчуючи незначними нюансами.

  • Як вибрати кухонний стіл

    Розміри кухонного столу

    Цей матеріал допоможе вам визначити оптимальний розмір обіднього столу з урахуванням кількості посадочних місць, підібрати довговічну конструкцію і гармонійно доповнити інтер'єр кухні доречною формою і декоративним виконанням.

  • Як вибрати ліжко
    Розміри ліжок

    Від вибору каркаса і основи ліжка, а також дизайнерського рішення безпосередньо залежить якість сну, самопочуття і здоров'я, і ​​тому в статті ми з'ясуємо, які моделі заслуговують вашої уваги, а від чого краще заздалегідь відмовитися.

  • Як вибрати кухонний куточок
    Розміри кухонного куточка

    При покупці кухонного куточка необхідно філігранно заміряти габарити виробу і відмітити кут його установки, а також приділити достатньо уваги вибору оббивного матеріалу – докладніше про це ви прочитаєте в поточній статті.