пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Блог про меблі

Пропонуємо для вашої зручності слушну інформацію та поради щодо вибору меблів, представлених на нашому сайті.
  • Як вибрати кухонну стільницю

    Вибір кухонної стільниці

    У статті ми ретельно розглянемо матеріали і техніки, які використовуються у виробництві сучасних кухонних стільниць. Будьте обережні з вибором, оскільки робочі поверхні безпосередньо контактують з харчовими продуктами.

  • Як вибрати електрокамін

    Вибір електрокаміна

    Цей матеріал для тих, хто розмірковує про покупку електричного каміна. Що являє собою такий прилад, якими перевагами він володіє, і чим відрізняються моделі, які ви знайдете сьогодні в продажу – давайте розбиратися.

  • Як вибрати безкаркасні меблі

    Вибір безкаркасних меблів

    Якщо ви звернули увагу на безкаркасні меблі – наша стаття допоможе краще з ними познайомитися і зробити вірний вибір. Ми розповімо про її достоїнства і предмети, якими вона представлена, перерахуємо популярні форми випуску.

  • Як вибрати офісний диван

    Підбір офісного дивана

    Вибір дивана для офісу викликає у вас напад паніки? Швидше відкривайте нашу статтю. Ми навчимо, як вдало підібрати матеріали для дивана, його конструкцію і розташування так, щоб представити офіс в найбільш вигідному світлі.

  • Облаштування кабінету керівника

    Облаштування кабінету керівника

    Чи знаєте ви, як виглядає кабінет керівника компанії, що викликає беззаперечну довіру з боку клієнтів і партнерів? Ми розкриємо секрети, як підібрати зручні і функціональні меблі відповідно до роду діяльності.

  • Як вибрати офісне крісло

    Вибір офісного крісла

    В цій статті ви знайдете всю необхідну інформацію по вибору офісних крісел: від конструкції і матеріалів до дизайнерського рішення, а також простежите залежність продуктивності роботи співробітників від комфорту їх робочих місць.

  • Як правильно вибрати комп'ютерний стіл

    Вибір офісного крісла

    У наш час багато що змінилося і навіть науково доведено - продуктивність праці офісних працівників залежить не тільки від того які меблі стоять в приміщенні, в якому вони працюють, але навіть від кольору стін. Тому після проведення капітального ремонту офісного приміщення або при обладнанні знову заселеного приміщення багато хто замислюється про те, наскільки презентабельним і комфортним воно буде.

  • Як вибрати приліжкову тумбу в спальню

    Вибір приліжкової тумби

    Вирішили купити приліжкову тумбу? Ця стаття послужить вам вірним посібником. У ній ви знайдете слушні рекомендації по вибору розміру, матеріалів в співвідношенні з ціною і декоративного оформлення в поєднанні з інтер'єром.

  • Класика чи модерн: який стиль меблів вибрати для спальні

    Стиль спальні

    Цей матеріал занурить вас в дивовижний світ дизайнерського мистецтва, познайомить з вишуканими класичними та сучасними прогресивними стилями в інтер'єрі, щоб ви змогли відшукати бездоганне рішення для вашої спальні.

  • Як доглядати за кухонними меблями

    Догляд за кухонними меблями

    Кухонні меблі схильні до більш швидкого зносу, ніж інші предмети домашньої обстановки. Тому ми розповімо, як проводити прибирання кухонного гарнітура і чого в ньому слід уникати, щоб довше зберегти первісний вигляд.