пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Блог про меблі

Пропонуємо для вашої зручності слушну інформацію та поради щодо вибору меблів, представлених на нашому сайті.
  • Особливості кутових диванів

    Кутовий диван в інтер'єрі

    Не наважуєтеся зупинити вибір на певному кутовому дивані? У цій статті ви дізнаєтеся про неспростовні достоїнства кутових моделей, особливості їх будови та інші характерні риси, які допоможуть вам прийняти остаточне рішення.

  • Як вибрати кутовий диван

    Кутові дивани

    Якщо ви вже зробили вибір на користь кутового дивана, ця стаття послужить вам помічником у пошуках підходящої моделі. Вона розповість про відмінності використовуваних матеріалів, розкладні механізми і варіанти виконання конструкції.

  • Основні характеристики шаф купе

    Характеристики шаф купе

    Ця стаття покаже вам конструкцію шафи-купе зсередини «під прицілом збільшувального скла», зробивши основний акцент на матеріалах, розсувних системах, обробці і фурнітурі, які застосовуються у виробництві меблевих виробів.

  • Особливості кутових шаф купе

    шафа-купе кутова

    Кутові шафи-купе є більш ніж раціональним рішенням для невеликих приміщень, однак, це не єдина їхня гідність. Дотримуйтесь порад, запропонованих в статті, і купівля не змусить довго чекати.

  • Правильний догляд за м'якими меблями

    Догляд за м'якими меблями

    Чи знаєте ви, який догляд необхідний предметам м'яких меблів у вашому домі? У поточній статті ми розкриємо прості, але дуже ефективні секрети очищення різних оббивних матеріалів, щоб вони вражали вас новизною довгі роки.

  • Основні характеристики м'яких меблів

    характеристики м'яких меблів

    Цей матеріал присвячений величезному різновиду м'яких меблів. Ми розглянемо риси, якими володіють всі моделі в даній категорії, а також їх принципові відмінності з подальшим впливом на якість.

  • Як вибрати корпусні меблі

    Корпусні меблі

    Щоб грунтовно розібратися в корпусних меблях, зверніть увагу на цю статтю. У ній ви знайдете докладні описи матеріалів і фурнітури, що використовуються у виробництві, і кілька цікавих дизайнерських рішень для виробів.

  • Як вибрати буфет

    Буфет фото

    Якщо ви зважилися на покупку буфета – ми з радістю допоможемо його вибрати за допомогою цієї статті. Ви дізнаєтеся про габарити і форми популярних моделей, про матеріали, стилі і варіанти внутрішнього наповнення, що стосуються буфетів.

  • Як вибрати передпокій

    передпокої

    В цій статті ми розглянемо все, що слід знати при вибір передпокою: різноманітність розмірів і форм, матеріалів і фурнітури, які зазвичай використовуються у виробництві меблів, вивчимо можливі опції і варіанти дизайну моделей.

  • Як вибрати дитячий диван

    Розміри дитячого дивана

    Для вибору якісного дитячого дивана батькам слід підійти до процесу з граничною відповідальністю і озброїтися певною базою знань в області виробництва м'яких меблів, про що ми і заведемо мову в даній статті.