пн-сб з 10:00 до 19:00, нд до 18:00
Наш салон в Києві:
пр-т Бандери 8, корпус 16А
м. Почайна

Блог про меблі

Пропонуємо для вашої зручності слушну інформацію та поради щодо вибору меблів, представлених на нашому сайті.
  • Оббивка для м'яких меблів: основні різновиди та їх особливості

    Меблева шкіра

    В даній статті ви знайдете відповідь на питання, як вибрати довговічний і при цьому гарний оббивний матеріал для дивана, крісел, софи або інших предметів м'яких меблів, познайомитеся з особливостями найбільш популярних тканин.

  • Купівля дивана: вибір між класикою та модерном

    Диван класика

    Бажаєте купити диван, але не виходить визначитися зі стилем? Ми розповімо вам, якими перевагами володіє вічна класика і прогресивний модерн, і перерахуємо важливі фактори при виборі оптимального дизайну для меблів.

  • Як спланувати внутрішнє наповнення шафи купе

    Внутрішнє наповнення шафи купе

    Великі габарити шафи не завжди гарантують гарну місткість, якщо неправильно розміщувати речі. Ця стаття навчить вас, як ефективно організувати внутрішній простір шафи-купе навіть при його компактних розмірах.

  • Плюси і мінуси кухонних куточків

    Кухонні куточки - плюси і мінуси

    Перш ніж купити кухонний куточок, пропонуємо вам ознайомитися з перевагами та недоліками, а також іншими особливостями цього виду меблів. Наша стаття допоможе вам вдало вибрати модель і уникнути несподіваного розчарування.

  • Як використовувати комод в інтер'єрі

    Комод в інтер'єрі

    В цій статті ви дізнаєтеся, як зробити комод красивою частиною інтер'єру і при цьому полегшити зберігання речей в різних кімнатах. Якщо ви сумніваєтеся в доцільності покупки такого виробу – поспішайте знайомитися з матеріалом.

  • Гардероб або шафа - що вибрати?

    Гардероб або шафа

    Виникли труднощі у виборі між звичною шафою і сучасним гардеробом? У нашій статті ми детально вивчимо конструкцію, порівняємо зовнішній вигляд і внутрішнє наповнення, а також індивідуальні можливості кожного з варіантів.

  • Вибір дивана для кухні

    Вибір дивана для кухні

    Диван – функціональні меблі не тільки для вітальні або спальні, але і для кухні. У поточній статті ми розберемося, які бувають кухонні диванчики і чим слід керуватися при виборі оптимальної моделі для вашого приміщення.

  • Український стиль в інтер'єрі

    Український стиль в інтер'єрі

    У статті піде мова про наші рідні традиції, втілені в інтер'єрі будинку. Ви дізнаєтеся, які матеріали і колірну гамму переважно використовують в українському стилі, про характерні предмети меблів і колоритні аксесуари.

  • Оформлення кухні в різних стилях

    Стилі кухонь

    Цей матеріал розповість вам про особливості найбільш популярних стилів в оформленні сучасних кухонь: вічної класики, практичного модерну, передового хай-тека і сільського кантрі. А якому стилю для своєї кухні віддасте перевагу ви?